Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Η νέα χρονιά αρχίζει.

Αρχίζει η νέα αγωνιστική χρονιά και μαζί της ξεκινάνε τα νέα μέτρα που επιτέλους θα φέρουν τον φίλαθλο στο γήπεδο.

Ανακοίνωση έβγαλε η Π.Α.Ε. για τον Σαββατιάτικο αγώνα με τα Γιάννινα σύμφωνα με την οποία: «Αναφορικά με τον αγώνα στα Γιάννενα θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι δεν θα διατίθενται εισιτήρια έξω από το γήπεδο των Ζωσιμάδων κι ως εκ τούτου, όποιος φίλαθλος δεν έχει προμηθευτεί εισιτήριο, να μην επιχειρήσει να προσεγγίσει το γήπεδο γιατί κάτι τέτοιο θα απαγορεύετε αυστηρά».

Ενώ η αντίστοιχη της Π.Α.Ε. Γιάννινα αναφέρει πως: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ενημερώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον Σαββατιάτικο αγώνα της 1ης αγωνιστικής της Super League (27/8 -21:30), με τον Άρη θα συνεχιστεί μέχρι την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011 από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανηπειρωτικό», «Η ΠΑΕ υπενθυμίζει για ακόμη μια φορά ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της, θα πρέπει να προσέρχονται στα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να αγοράσουν το εισιτήριο τους, για την αποφυγή συνωστισμού έξω από το Εθνικό Στάδιο "Ζωσιμάδες", αφού εφαρμόζεται πλέον το ηλεκτρονικό εισιτήριο», «Για την αγορά ενός εισιτηρίου απαραίτητη είναι η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας».

Η βιωσιμότητα των νέων μέτρων και η πρακτική εφαρμογή τους θα κριθεί από την αντιμετώπιση που θα έχουν σε βάθος χρόνου γιατί κανείς δεν θα μας στερήσει το γήπεδο. Η νέα ποδοσφαιρική χρονιά αρχίζει επίσημα λοιπόν το Σαββατοκύριακο και για εμάς τους οπαδούς. Καλό «αγώνα» να ΄χουμε στο υπόλοιπο της σεζόν.