Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Όταν ο Κόντης μιλάει, μέρος τρίτο.

Συνέντευξη παρέθεσε την περασμένη Πέμπτη στο ραδιοσταθό Άρης φμ ο εκτελεστικός διευθυντής και όπως πάντα ήταν απολαυστικός.




Μίλησε όπως το συνηθίζει εφ΄ όλης της ύλης, ενώ μας έδωσε την δική του εκδοχή για το τι φταίει και δεν μπορεί να πάρει επιθετικό εδώ και μερικούς μήνες, την ερμηνεία του γιατί πέρσι το καλοκαίρι η ομάδα ψήφιζε για πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου, Θανάση Κανελλόπουλο και είχε μια τάση να περιστρέφετε γύρω από τον αστερισμό του Πατέρα, ενώ μας μίλησε για την δύσκολη οικονομική κατάσταση της ομάδας, για την οποία είναι πρώτιστα συνυπεύθυνος και ο ίδιος με την διαχείριση που έχει κάνει, καθώς και για τις αποτυχούσες μεταγραφές.




«Σίγουρα τον παίκτη που αποκτάς την τελευταία μέρα δεν σημαίνει ότι τον προσεγγίζεις την τελευταία στιγμή. Το έχεις κάνει εδώ και καιρό, τον πείθεις την τελευταία μέρα τη στιγμή που βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Τα πράγματα όμως τώρα είναι διαφορετικά.

Πια υπάρχουν παίκτες οι οποίοι έχουν πολλούς μάνατζερς. Έτσι δυσκολεύουν τα πράγματα όταν θέλεις να διαπραγματευτείς με κάποιον.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ΑΡΗΣ θα πάρει επιθετικό μέχρι τις 31 Αυγούστου. Απλά αυτή η ονοματολογία δεν κάνει καλό και σίγουρα δεν βγαίνει από τον ΑΡΗ. Πολλά από τα ονόματα που ακούστηκαν ίσχυαν, αλλά όμως όχι. Έτσι ο κόσμος απογοητεύεται και ρίχνει το φταίξιμο στη διοίκηση ενώ δεν είναι έτσι».


«Ο ΑΡΗΣ πάντα ήταν μόνος του και αυτό φαίνεται από το ότι δενκολλάει σε κανέναν. Μπορεί να φαίνεται μέσω της ψήφου του στην Super League ότι είναι σε ένα γκρουπ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι παίρνει κάποια οδηγία. Ο ΑΡΗΣ έχει συνείδηση. Πάντα έκανε αυτό που θεωρούσε σωστό και δικαιώθηκε για όλες τις επιλογές του. Πέρυσι σαν εκπροσώπηση είχε την πιο σοβαρή παρουσία, κάτι που θα γίνει και φέτος».


«Δυστυχώς η οικονομική κατάσταση που υφίσταται δεν δίνει την δυνατότητα στον ΑΡΗ να αγοράζει παίκτες. Αν μπορούσαμε να το κάνουμε εδώ και κάποια χρόνια θα είχαμε δώσει κάποια λίγα χρήματα για γίνει. Κανείς δεν ξέρει ότι τον Μάτα, που πήγε στην Τσέλσι, τον χάσαμε για 70.000 ευρώ που ήθελε ο πατέρας του. Παρόμοιες καταστάσεις ήταν του Λουκάκου αλλά και του Ντανίλο. Οι καλοί παίκτες στοιχίζουν χρήματα».