Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Βελτίωσε το ενεργειακό σου επίπεδο και τη σεξουαλική σου επίδοση με το high ion balance.

Οι δουλειές στα «Αθλητικά Νέα» μάλλον δεν πρέπει να πηγαίνουν και πολύ καλά και έτσι ο εκδότης της Λάμπρος Σκόρδας αποφάσισε να προσφύγει στην προσφιλή μέθοδο τον προσφορών προκειμένου να ανεβάσει τα έσοδα της εφημερίδας.


Στις 6 Αυγούστου προκειμένου να προλάβει το τελευταίο μεγάλο κύμα των αδειούχων των καλοκαιρινών διακοπών, επειδή εσείς το ζητήσατε, μοίρασε στον λαό σε χρώμα κίτρινο και κόκκινο στρωματάκια θαλάσσης και στις 14 Αυγούστου το παντός εποχής γνήσιο βραχιόλι «Aris High Ion Balance», σε ευτυχώς αποκλειστικά χρώμα κίτρινο, γιατί λίγο με τα κόκκινα στρωματάκια μας είχε ξενερώσει.




Έτσι ο κάθε Αρειανός κατάφερε να προμηθευτεί στην φιλική τιμή των 5 ευρώ στρωματάκι και στα 6 ευρώ βραχιολάκι, μαζί με την αγαπημένη του εφημερίδα. Θα μπορούσε βέβαια να αγοράσει την εφημερίδα και χωρίς τις προσφορές με μόλις 1,30 ευρώ αλλά είναι αμαρτία απ΄ τον θεό τέτοιες ευκαιρίες να πηγαίνουν χαμένες.




Για όσους δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν την εφημερίδα με προσφορά ή προσφορά με εφημερίδα, όπως το προτιμάει κανείς με το μαγικό βραχιόλι, ξανακυκλοφόρησε στις 27 Αυγούστου ημέρα Σάββατο. Όχι Κυριακή που είναι η επίσημη μέρα του θεού και μας αφορίσει ο μητροπολίτης Άνθιμος μιας και το βραχιόλι είναι ολίγον τι σατανιστικό.




Όσοι από εμάς ήμασταν τυχεροί και το προμηθευτήκαμε, είτε για το άτομό μας, είτε για κάποια κοπέλα, σύζυγο, μιας και πολλές θηλυκές υπάρξεις αρέσκονται σε τέτοια θαυματουργά μπιχλιμπίδια, μπορούμε είδη να νιώσουμε τις περίεργες και εξωπραγματικές ικανότητές του. Όσοι ήσασταν άτυχοι και δεν τα καταφέρατε μπορείτε απλά να διαβάσετε παρακάτω τη χάσατε όπως παρουσιάζει στην ιστοσελίδα των αθλητικών νέων ο Λάμπρος Σκόρδας το «Aris High Ion Balance» με αρκούντως γλαφυρό και αναλυτικό τρόπο. Έτσι ώστε άλλη φορά να είστε πιο προσεκτικοί.




«Μια μοναδική Σαββατιάτικη προσφορά αποκλειστικά για τους αναγνώστες των «Αθλητικών Νέων»!

Ενα προϊόν πιστοποιημένο στα χρώματα της αγαπημένης σας ομάδας, θα βρίσκεται και πάλι στη διάθεσή σας με τη σημερινή έκδοση των "ΑΝ".

Όσοι δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν το μοναδικό κιτρινόμαυρο βραχιόλι με το Θεό Αρη, θα έχουν την ευκαιρία να το προμηθευτούν το Σάββατο 27 Αυγούστου αποκλειστικά από τα «Αθλητικά Νέα»!

Μαζί με την εφημερίδα σας μπορείτε να αποκτήσετε έναν καθημερινό σύμμαχο απέναντι στην πίεση, το άγχος και τις ασθένειες. Ένα βραχιόλι βασισμένο στη φιλοσοφία της Ανατολικής Ιατρικής και την τεχνολογία του «HIGH ION BALANCE», που επιτυγχάνει τη μέγιστη απόδοση του οργανισμού.

Ένα μοναδικό βραχιόλι 800 ιόντων το οποίο κατασκευάστηκε για δεύτερη φορά ειδικά για τους φιλάθλους του Άρη στη Γαλλία.

Φορώντας απλά το σιλικονούχο βραχιόλι, μπορούμε να αποκαταστήσουμε τη συχνότητα SRF, να βελτιώσουμε το ενεργειακό μας πεδίο (ανταλλαγή ιόντων) και να απολαμβάνουμε καλύτερη ισορροπία και ιδανική ενέργεια στον οργανισμό μας.

Το ολόγραμμα με το Θεό Αρη είναι συντονισμένο με μια ηλεκτρική συχνότητα που αντιδρά σύμφωνα με το βιολογικό μας σύστημα, «καθαρίζει» όλες τις διόδους από τις παρεμβολές και διατηρεί τη μέγιστη ενεργειακή ροή.

Ενα μοναδικό βραχιόλι «HIGH ION BALANCE», το οποίο είναι φτιαγμένο από 100% οικολογική σιλικόνη και με τεχνολογία antidust.

Μην το… χάσετε!»


Ελπίζω ο πρώην πρόεδρος της Π.Α.Ε. να κράτησε καμιά 40αριά κομμάτια και να τα χάρισε στους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και τα μέλη της διοίκησης αφού στους δύσκολους καιρούς που ζούμε μια έξωθεν βοήθεια είναι πάντα απαραίτητη και ευπρόσδεκτη.

Τέλος μιας και σιγά σιγά το καλοκαίρι μας αφήνει με ευχάριστες και δυσάρεστες αναμνήσεις, για να πάρει την θέση του ο Σεπτέμβρης, το φθινόπωρο και μαζί να έρθουν τα πρώτα πρωτοβρόχια, ελπίζω να υπάρξει συνέχεια των προσφορών από τα «Αθλητικά Νέα» και να μας «χαρίσουν» τα αναγκαία για να βγάλουμε την περίοδο που μας έρχεται, εκπλήσοντάς μας ευχάριστα όπως πάντα για μια ακόμη φορά.