Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2008

Χέρι χέρι ;

Κάποια συνθήματα με την ονομασία της ιστοσελίδας που γραφτήκανε τον τελευταίο καιρό εντός και εκτός του γηπέδου Χαριλάου σβήστηκαν . Αυτός/οι που τα έσβησαν φρόντισαν ν' αφήσουν την υπογραφή τους για να ξέρουμε προφανώς ποίοι το κάναν (όχι ότι αλλιώς θα υπήρχαν αμφιβολίες) . Έτσι πάνω από την σβησμένη ονομασία της σελίδας δεν παρέλειπαν να γράφουν την επωνυμία του συνδέσμου στον οποίο ανήκουν , SUPER 3 SHOP .

Μέχρι τώρα κάτι παρόμοιο είχαν επιχειρήσει να κάνουν μόνο ορισμένοι οπαδοί του ΔΙΚΈΦΑΛΟΥ του ΒΟΡΡΑ . Τυχαία σύμπτωση ;

Το πιθανότερο είναι ότι χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια συνεννόηση μεταξύ τους (τίποτα δεν αποκλείεται βέβαια, όλα τα ενδεχόμενα είναι προς εξέταση) , είναι οι μοναδικοί που μέχρι τώρα προσπάθησαν να φιμώσουν μια ακόμη Αρειανή φωνή . Χαίρομε που επιτέλους βρήκαν κάτι που να τους ενώνει . Καλή αρχή λοιπόν παιδιά…

Αν νομίζουν κάποιοι ότι με τέτοιου είδους τακτικές θα σταματήσουν την πορεία της ιστοσελίδας αυτής , θα την εξαφανίσουν από το χάρτη , θα τη φοβίσουν , ή θα τη φιμώσουν , τότε το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας χαρίσουν απλά μερικές στιγμές γέλιου . Λυπούμαι πολύ που οι μέρες που είχαν το μονοπώλιο του λόγου έχουν περάσει άδοξα , αλλά τι να κάνεις , έτσι είναι η ζωή .

Το θετικό είναι ότι τα τελευταία χρόνια οι καινούργιες ανεξάρτητες Αρειανές φωνές πληθαίνουν , δυναμώνοντας το οπαδικό κίνημα του ΑΡΗ . Κάτι που το είχε μεγάλη ανάγκη ο σύλλογός μας . Ευτυχώς και δυστυχώς για κάποιους άλλους , δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι που να μπορεί να το σταματήσει αυτό .

Δεν υπάρχουν σχόλια: