Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2008

Τι χες Γιάννη , τι χα πάντα .

"Τι θέλουμε για αύριο; Θέλουμε το πρωτάθλημα των τελευταίων 60 ετών που κυριαρχούσαν οι μεγάλοι ή ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό; Επιλέγουμε ως χώρα ένα πρωτάθλημα που Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΑΕΚ θα βγαίνουν συνέχεια Τσάμπιονς Λιγκ και που και που θα παίρνει κάποιο ψίχουλο κάποια ομάδα από την επαρχία; Είναι παγκόσμιο φαινόμενο, εκτός από το μπάσκετ της Μακάμπι. Το θέμα είναι τι θέλουμε να δούμε ως ποδόσφαιρο. Αυτό πρέπει να το αποφασίσουν οι συνέταιροι του συνεταιρισμού"

Το παραπάνω απόσπασμα είναι από δηλώσεις που είχε κάνει ο πρόεδρος της π.α.ε Λάμπρος Σκόρδας πριν λίγο καιρό , όταν ξέσπασε το ζήτημα της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων , από τη σούπερλιγκ .

Μου έκανε εντύπωση το συγκεκριμένο απόσπασμα γιατί εμμέσως πλην σαφώς ο κ. Σκόρδας μας ενημερώνει ότι ο ΑΡΗΣ είναι μια ομάδα της επαρχίας , η οποία όπως και οι υπόλοιπες άλλες ομάδες της επαρχίας , δεν πηγαίνει παρά και αυτή τη χρονιά για τα ψίχουλα .

Το λέω αυτό γιατί ο κ. Σκόρδας και η διοίκηση της ομάδας , είχαν περάσει στον κόσμο μια εικόνα , ότι η ομάδα έχει ξεφύγει από το παρελθόν της . Μια ομάδα που πηγαίνει ποια για μεγάλα πράγματα και δίνουμε και πριμ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος .

Αλλά τελικά οι παλιότερες μεγαλόπρεπες δηλώσεις φαίνεται ότι δεν ήταν τίποτα παραπάνω από ένα μιντιακό παιχνίδι , που αποσκοπούσε αλλού…

Τελικά θα πρέπει να συμβιβάσω απ’ότι φαίνεται για μια ακόμη χρονιά το σήμερα με το χτες των 60 χρόνων .

Δεν υπάρχουν σχόλια: