Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2008

Η παράγκα εν δράσει .

Την προηγούμενη βδομάδα παρουσίασα τη συνέντευξη του Δημήτρη Ποντίκη .
Λογικό ήταν βέβαια πολλοί να ενοχληθούν από τα λεγόμενα του πρώην διαιτητή , αφού ξεμπρόστιαζε με τα λεγόμενα του όλο το αθλητικό κατεστημένο (Ε.Π.Α.Ε , Π.Α.Ε , Κ.Ε.Δ , ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΓΚΑΓΚΑΤΖΗΔΕΣ , ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΤΛ.) . Πέρα από κάποιες δηλώσεις που έγιναν , π.χ. γκαγκάτσης , το σύστημα δεν θα μπορούσε να αφήσει να περάσει στα ψιλά η συνέντευξη του Δημήτρη Ποντίκι , που τάραξε τα ήσυχα λιμνάζοντα νερά του . Έτσι ανέλαβε δράση όλος ο μηχανισμός της παράγκας .

Ο ΣΔΠ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ κινήθηκε αστραπιαία , συνεδρίασε και με ψήφους 9-0 καθαίρεσε τον Δημήτρη Ποντίκι από γυμναστή των διαιτητών που βρίσκονται στις επαγγελματικές κατηγορίες . Ο λόγος ; Έδωσε συνέντευξη χωρίς να του έχει χορηγηθεί πρωτύτερα άδεια!! Απ’την ανακοίνωση που έβγαλε μάλιστα ο σύνδεσμος Θεσσαλονίκης προκύπτει ότι θα υπάρχει και συνέχεια στην όλη υπόθεση . Σε άλλες και άλλες περιπτώσεις βέβαια πολύ πιο σοβαρές απ’την υπόθεση του Δημήτρη Ποντίκι κάνουν μήνες μέχρι να επιληφθούν και εν συνεχεία απλά συγκαλύπτουν .

Με ανακοίνωσή του ο ΣΔΠ Θες/νικής τονίζει «Στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 27/10 το Δ.Σ. ομόφωνα αποφάσισε να παραπέμψει το μέλος Δημήτρη Ποντίκη στην πειθαρχική επιτροπή καταστατικών παραβάσεων (ΠΕΚΠ) , σύμφωνα με το άρθρο 12 παράγραφος 2α του καταστατικού του συνδέσμου . Επίσης με ομόφωνη απόφαση του συμβουλίου έπαυσε τον Δημήτρη Ποντίκη από τα καθήκοντα του γυμναστή των διαιτητών του συνδέσμου . Μετά από τη συγκέντρωση των μελών της επιτροπής (ΠΕΚΠ) θα δρομολογηθούν και οι περαιτέρω αποφάσεις που αφορούν τον συγκεκριμένο διαιτητή» .

Ενώ με αφορμή τα όσα είπε ο πρώην διαιτητής , ο Κώστας Πηλαδάκης πρόεδρος της π.α.ε. Λάρισας και της Σούπερ κλίκας , δήλωσε ότι «Είδαμε πάντως στους αγώνες της προηγούμενης Κυριακής (εννοούσε τα Άρης-Ολυμπιακός , Θρασύβουλος-Α.ε.κ και Π.α.ο-Εργοτέλης) ότι οι τρεις μεγάλοι έχασαν βαθμούς χωρίς να παίξει ρόλο η διαιτησία . Νομίζω ότι η κατάσταση βελτιώνεται και αυτό θα πρέπει να συνεχιστεί» . Σε όλες τις υπόλοιπες αγωνιστικές δεν μας είπε ο «κ.» Πηλαδάκες κατά βάση τη γίνετε ; Αντί να ευχαριστούνε τον Δημήτρη Ποντίκη που βγήκε και έδωσε τη συνέντευξη όλος περιέργως λίγο καιρό μετά από τις εκλογές της Ε.Π.Ο και όχι λίγο καιρό πριν , κάνουν και τις παρθένες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: