Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

Εκτεταμένες συγκρούσεις με τις δυνάμεις καταστολής εξελίχθηκαν πριν αλλά και μετά τη λήξη του παιχνιδιού Παοκ – Ολυμπιακού με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές σε επτά συνολικά οχήματα της αστυνομίας και να τραυματιστούν οκτώ αστυνομικοί , εκ των οποίων ο ένας μεταφέρθηκε και παρέμεινε για νοσηλεία στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο .

Συνελήφθησαν οκτώ άτομα , εκ των οποίων ο ένας ανήλικος , τα οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα απ’όπου και πήραν αναβολή για να δικαστούν την ερχόμενη Πέμπτη . Ο ανήλικος θα δικαστεί ξεχωριστά από δικαστήριο ανηλίκων στις 14 Μαΐου .

Επεισόδια όμως εκτυλίχθηκαν και μετά την λήξη του παιχνιδιού του Οφη με τον Λεβαδειακό στο κέντρο του Ηρακλείου μεταξύ οπαδών της κρητικής ομάδας και των αστυνομικών δυνάμεων . Στα επεισόδια σπάστηκε και τράπεζα που βρίσκεται απέναντι από το Δημαρχιακό Μέγαρο της Λότζια. Η αστυνομία και σε αυτή την περίπτωση προχώρησε σε δύο προσαγωγές οπαδών που στην συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι αλλά και σε δύο συλλήψεις. Ο ένας οπαδός συνελήφθη επειδή εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο του Παγκρητίου σταδίου και ο άλλος επειδή πέταξε πέτρες κατά των αστυνομικών, σύμφωνα βέβαια με το κατηγορητήριο και θα δικαστούν την Τρίτη .

Φυσικά τα νέα γεγονότα προκάλεσαν την οργή των προέδρων-παραγοντίσκων , δημοσιογράφων , υπουργών , αθλητών-υπαλλήλων , φιλάθλων-πελατών , διαφημιστικών εταιριών , της Ε.Π.Ο , της Σούπερκλίκας , όλων όσων δηλαδή λυμαίνονται τον χώρο του αθλητισμού εδώ και δεκαετίες ..

Επίσης ένας 35χρονος που είχε συλληφθεί πριν τον αγώνα ΠΑΟΚ – ΗΡΑΚΛΗ στις 21 Φεβρουαρίου και στην κατοχή του είχε βρεθεί συσκευή λέιζερ καταδικάστηκε σε 30 ημέρες φυλάκιση από το Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης και οδηγήθηκε στα κρατητήρια .
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ-ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

h kinhsh tou SF paok thyra4 prepei na anagnoristei k na paradeigmatistei apo olous tous opadous..kaka ta psemata,anoikste ta matia sas..

oi syndesmoi stous agwnistes twn ektwn edras k twn dromwn KAI OXI stous epoixhrhmaties ths papanastasiou..

leuteria stous opadous!! oxi ston fasistiko nomo orfanou!!

Ανώνυμος είπε...

re kitrino mpouloni, mou fenete exeis mia tash na vazeis sto idio tsouvali olous tous opadous pou silamvanontai, eite prokeite apla gia ena ''ntou'' , eite prokeite gia anama kapnogonou, eite gia kafriles. An nomizeis oti oi epanastates tou kolou kanan ntou stous mpatsous, kaneis lathos. etoimazan na thn pesoun sto leoforeio ths apostolhs tou olimpiakou, den tous kathise kai thn pesan anagastika stous mpatsous.

Yellow Bullet είπε...

THN ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΟΠΑΔΩΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΑΠ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΛΕΘΟΝ . ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ .ΤΟΡΑ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΕΙΔΟΔΙΑ ΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ , ΠΑΡΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙΣ ΑΦΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΗ ΝΕΤ..

Ανώνυμος είπε...

nai re to eida. giauto sto eipa. se keino to keimeno kaneis ena sxetika kalo sxolio kai sto telos grafeis leuteria stous 2 sillifthentes. pou ksereis oti eine athwoi?o klouzo eise? kanonika den eprepe na grapseis tipota, oute leuteria, oute egleismo.

Yellow Bullet είπε...

Φίλε δεν είμαι ο Κλουζώ , ούτε ο αστυνόμος Σαινης αλλά ο τρόπος που πιαστήκανε δείχνει πολλά και μας θυμιζει πολλά .

Ανώνυμος είπε...

Δεν αναπαράγω τίποτα απ αυτά που λέει η νετ. Εξάλλου στο σκάι τα έιδα τα μπάχαλα.Η Θεσσαλονίκη είναι "μικρό χωριό", όλα μαθαίνονται, εξάλλου μου το ειπαν και γνωστοί μου που ήταν στα σκηνικά. Απειροελάχιστοι αυτοί που θέλαν αμέσουν ντου στους μπάτσους.Εσύ αναπαράγεις αυτά που λένε τα γνωστά πτηνά, την προπαγάνδα των οποίων την ξέρουμε εδώ και χρόνια.

Yellow Bullet είπε...

Eντάξει sorry έκανα λάθος.Δεν αναπαράγεις αυτά που λέει η νετ , αναπαράγεις αυτά που λέει το σκάι.Δέν έπεσα και πολύ έξω.Δέν είσαι ο μόνος που έχει γνωστούς σαυτό το μικρό χωριό όπως λές,τυχαίνει να'χουν και αλλοι.Προφανός σε ένα μεγάλο ανομοιογενές σύνολο δεν έχουν το ίδιο πράγμα όλοι στο μυαλό τους , αλλά αυτό δεν λέει τίποτα.Η "εκπτωτική" λογική που χρησιμοποίησες δεν λέει και πολλά.Θέλαν να την πέσουν στο πούλμαν του γαύρου και επειδή δεν μπορέσαν είπαν τι να κάνουμε ας την πέσουμε στους μπάτσους.Και άμα δεν μπορούσαν να την πέσουν και στους μπάτσους , θα την πέφταν στους οδοκαθαριστές συμπληρώνο εγώ σύμφωνα με το σκεπτικό σου.Οσο για την προπαγάνδα που υποτίθετε αναπαράγω μάλλον θα στο ψυθίρησαν και αυτό τίποτα γνωστοί σου ή θα το διάβασες στην espresso..Όπως και να χει ευχαριστό που εξέφρασες τις διαφωνίες σου έστω και κακοπροαίρετα.

Ανώνυμος είπε...

Συγνωμη κύριε καθηγητά,παραφέρθικα. Συμφωνώ μαζί σου σε οσα λες και σε οτι πεις στο μελλον.Τωρα ειμαι καλοπροαίρετος.Καληνυχτα.

Yellow Bullet είπε...

Προφανώς η αντιπαράθεση σου έπεσε λίγο βαρειά στο στομάχι..Καληνύχτα και όνειρα γλυκά .