Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

Δυστηχώς μια ακόμη χαμένη ευκαιρία .

Ένα ακόμη ανεπιτυχές αποτέλεσμα αυτή τη φορά με αντίπαλο την Ξάνθη και ήττα με 0-1 .

Παρά το δυσκολότερο πρόγραμμα της βασικής μας μέχρι τώρα αντιπάλου για την 5η θέση Λάρισας (αφού τώρα αποκτήσαμε και την Ξάνθη ) , η ομάδα δείχνει να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις τις περίστασης και έτσι αντί να μειώνετε η διαφορά στην βαθμολογία με την αντίπαλο διεκδικήτρια , αντίθετα αυξάνεται .

Το ίδιο αγωνιστικό προφίλ , τα ίδια προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα από την αρχή της περιόδου , αποτέλεσμα των επιλογών και των κινήσεων της διοίκησης , συνεχίζουν να παραμένουν και απ’ ότι φαίνεται με παρόμοιο ρυθμό θα τελειώσει η φετινή χρονιά . Αν στη περίοδο του Δεκεμβρίου υπήρχε μια ελπίδα ότι κάτι μπορεί να συμβεί , κάτι μπορεί ν’αλλάξει , τώρα πια είναι πολύ αργά , η ευκαιρία αυτή έχει περάσει ανεκμετάλλευτη .

Απομένουν ακόμη 4 αγωνιστικές για τη λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος . Για την ομάδα μας δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια , όλα είναι αγωνιστικά ντέρμπι όπως έχει αποδείξει και το πρόσφατο παρελθόν με Θρασύβουλο , Αστέρα Τρίπολης και τελευταία την Ξάνθη .

Τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμη βέβαια καθώς απέχουμε 4 βαθμούς από την προνομιούχα 5η θέση . Με μια νίκη και ήττα του αντιπάλου η ομάδα μπορεί να βρεθεί πάλι μέσα στο παιχνίδι . Όλα κρέμονται σε μια εύθραυστη και λεπτή ισορροπία . Με περισσότερη προσπάθεια , λίγη τύχη και κάποια μικρή βοήθεια από τον αντίπαλο (δυστυχώς εξαρτιόμαστε και από τα αποτελέσματά του) μπορούμε να είμαστε εμείς που θα πάρουμε την 5η θέση και το εισιτήριο για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: