Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

Ενιαίος Άρης;

Την Τρίτη έγινε στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο η εκδήλωση για τα 95 χρόνια του συλλόγου στην οποία όλοι εκεί . Τα διοικητικά συμβούλια της ΠΑΕ , της ΚΑΕ , του ΤΑΠ , του Α.Σ. ,αθλητές του συλλόγου και νυν πρόεδροι , οι τιμηθέντες Γιώργος Κολτσίδας , Κώστας Παπανικολάου και Μενέλαος Χατζηγεωργίου(πρώην πρόεδρος) . Όλοι ήταν εκεί λοιπόν εκτός από έναν . Η ψυχή του συλλόγου , ο κόσμος του .


Ήταν φυσιολογικό βέβαια να απουσιάζει αφού η τιμή του εισιτήριου ήταν απαγορευτική για όποιον ήθελε να παραβρεθεί . Προφανώς για τους διοργανωτές ένα άλλο μέρος του σώματος , η τσέπη , έχει μεγαλύτερη αξία από την καρδιά και τα σπλάχνα του συλλόγου . Ή ίσως να σκέφτηκαν ότι έχουν μπόλικο έμψυχο υλικό από επίσημους προσκεκλημένους για να μας αντικαταστήσουν οπότε βάση σχεδίου τους ήμασταν περιττοί .

Υπουργοί , βουλευτές , δημοτικοί σύμβουλοι και λοιποί ήταν όλοι εκεί για να μας ευχηθούν χρόνια πολλά , να πάρουν το λόγο , να ανταλλάξουν χειραψίες , τηλέφωνα , να κάνουν νέες γνωριμίες , να φωτογραφιθούν για τα δημοσιεύματα της επόμενης ημέρας και όλοι μαζί στο τέλος , εχθροί και φίλοι , ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη φορά . Καλή αντάμωση λοιπόν.. Όλοι οι πολιτειακοί φορείς και παροικούντες εν τη Ιερουσαλήμ ήταν εκεί λοιπόν . Ιωαννίδης , Ψωμιάδης , Παπαγεωγόπουλος , Γκιουλέκας δώσανε το παρόν , πόζαραν στο φακό , στρογγυλοκάθισαν στα μεταξένια ειδικά διαμορφωμένα καθισματάκια (πρώτο τραπέζι πίστα) , πήραν άφεση αμαρτιών , μετάλαβαν το μεζέ τους (νηστίσιμο χαβιάρι), απόλαυσαν το αναψυκτικό τους (σαμπάνια κατά προτίμηση) και εν συνεχεία αποχώρησαν για τις οικείες τους καθότι έπρεπε να προσευχηθούν.


Σε μια τέτοια εκδήλωση οι επίτιμοι προσκεκλημένοι μας δεν θα μπορούσαν να έρθουν βέβαια με άδεια χέρια . Έτσι μας υποσχέθηκαν πως ο ΑΡΗΣ πρέπει και θα αποκτήσει σύντομα δικό του υπερσύγχρονο γήπεδο όπου θα στεγάζονται όλα τα τμήματα του συλλόγου . Θα εξοπλιστεί μάλιστα με φυλακή 5 αστέρων για να περνάμε τον ελεύθερο χρόνο μας όταν ως οπαδοί θα είμαστε άτακτα παιδάκια . Πιθανολογείτε ότι το κόψιμο της ροζ κορδέλας θα γίνει το 2014 , απομένει μόνο να διευκρινιστεί ποιος δικαιούται να κρατάει το χρυσό ψαλίδι της πόλης , ο Ψωμιάδης ή ο Παπαγεωργόπουλος , γι ' αυτό και το έργο κωλυσιεργεί κάπως .

Μια εκδήλωση λοιπόν σε κυριλάδικο , με υψηλά ιστάμενους , με αρχές και τρόπους . Ακριβώς το αντίθετο από αυτό που θα έπρεπε να είναι μια όπως πρέπει οργανωμένη εκδήλωση για τα 95 χρόνια του συλλόγου . Μια πραγματική λαϊκή γιορτή δηλαδή όπου ο πρωταγωνιστής θα ήταν ο ίδιος ο κόσμος του .


Όσο για εμάς είμαστε πολύ χαρούμενοι που περάσαμε τα 95 γενέθλια μας σε οικογενειακό κλίμα και Αρειανό περιβάλλον . Χρόνια πολλά σε όλους μας , σε όλους σας ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: