Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

Ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε .

"Δεν πληρώνω! Δε πληρώνω!" ήταν το έργο του θεατρικού συγγραφέα Ντάριο Φο κάπου εκεί στα 1974 για το κίνημα αυτοδιαχείρισης όπου άνδρες και γυναίκες έπαιρναν ότι ήθελαν από την αγορά χωρίς να πληρώσουν προσπαθώντας έτσι με αυτό τον τρόπο να αντεπεξέλθουν στην ακρίβεια που είχε φτάσει στο απροχώρητο , τις μαζικές πωλήσεις και τους πενιχρούς μισθούς που είχαν γίνει η καθημερινότητα τους .


Στο κυριακάτικο παιχνίδι της ομάδας μας με τον Πανσερραικό ο Πέτρος Θεοδωρίδης πρόεδρος της Σερραϊκής ομάδας , ψάχνοντας προφανώς για κορόιδα έβαλε 30 ευρώ εισιτήριο στο πέταλο των φιλοξενούμενων οπαδών ελπίζοντας με αυτόν τον τρόπο να μαζέψει τα προς το ζην για τον δύσκολο χρόνο της Β' εθνικής που ακολουθεί .

Δυστυχώς το κακό έχει παραγίνει με της κοστολογήσεις των εισιτηρίων , όπου η κάθε προεδράρα βάζει ότι τιμή ονειρευτεί ευελπιστώντας με αυτόν τον τρόπο να πιάσει την καλή . Μετά διαμαρτύρονται γιατί ο κόσμος κάνει μπούκες ή γιατί τα γήπεδα είναι άδεια . Μα προφανώς γιατί τα θέλουν άδεια! Έτσι θα πρέπει να ανεχόμαστε τον κάθε Πανόπουλο επενδυτή της Σκόντα που βάζει 40 ευρώ και άνω εισιτήριο για να αποτρέψει με αυτόν τον τρόπο τους φιλοξενούμενους οπαδούς να πάνε στον αγώνα και τον κάθε Πέτρο Θεοδωρίδη επενδυτή του Πανσερραικού που θέλει να τα κονομήσει από την καψούρα μας . Οι εποχές των κορόιδων όμως έχουν περάσει ανεπιστρεπτί .

Δε πληρώνω! Δε πληρώνω! λοιπόν για να ασπαστώ το απόφεγμα του Ντάριο Φο και το οποίο ταιριάζει γάντι σε αυτή την περίπτωση . Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν πρέπει να δώσουμε το παρόν στον κυριακάτικο αγώνα..

Δεν υπάρχουν σχόλια: