Σάββατο 18 Απριλίου 2009

Μεγαλώνει η οικογένεια του Άρη .

Ακόμη ένα δυναμικό παράρτημα προστίθεται στην τεράστια οικογένεια του SUPER 3 και πρόκειται για την SUPER Λέσχη Φίλων Άρη .

Η SUPER 3 Λέσχη Φίλων Άρη είναι λοιπόν γεγονός και πρεσβεύει τα ιδανικά , τις ιδέες και τα πιστεύω του ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ SUPER 3 που στεγάζετε στην οδό Αλ. Παπαναστασίου 173 , και τον οποίο ευχαριστούμε για τη στέγαση μας , επί της οδού Αλκμήνης 69 .

Καλούμε τους Αρειανούς της γύρω περιοχής να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια και να περνούν καθημερινά για εγγραφές μελών και συσπείρωση γύρω από το σύνδεσμο .

Το όνειρο μας έγινε πραγματικότητα , η σημαία με το θρυλικό Bulldog υψώθηκε και στην Αλκμήνης και είμαστε περήφανοι γι΄αυτό .



Η ΑΛΚΜΗΝΗΣ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΑΛΚΜΗΝΗΣ - SUPER 3

ΣΚΟΡΔΑ ΑΛΑΝΙ ΖΒΗΣΕ ΤΟ ΝΤΟΥΜΑΝΙ !

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αδερφια οι 'γνωστοι-αγνωστοι' του Δημου Θεσσαλονικης κ της μπυραριας επι της παπαναστασιου πετυχαν τον σκοπο τους.φυσικα με τη γνωστη μεθοδο 'χαντρες ινδιανοι κτλ..'

ειδατε μια 4η θεση τι μπορει να κανει? καταφεραν κ δημιουργησαν οτι δεν μπορeσαν τα προηγουμενα χρονια..
καταφεραν να μεταφερουν τα κεντρα αποφασεων του ΑΡΗ μας σε αποφασεις 50-100 ατομων επι της αλκμηνης κ τωρα που δεν τους χρειαζετε ο 'πατερας της κιτρινης επαναστασης' τον πετανε στα σκουπιδια..

ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? τι χαλασε στη μοιρασια κ τα 'σπασατε' τοσο αγαρμπα..
εδω τις προαλλες στο ματς με τον συμπολιτη ο 'λαμπρος-che' τα εβαλε με την θυρα1 για 2 κροτιδες? τι αλλαξε αληθεια?

δυστηχως αδερφια δεν βλεπω μελλον,την κανουν πολυ καλα τη 'δουλεια' τους κ αν παμε στο μελλον κ στη θερμη να παιξουμε βλεπω κ το bulldog να περνει θεση στο σημα της ομαδας ΜΑΣ οπως για 1η φορα εγινε στο φιλικο του vitolo και δεν σχολιαστηκε απο κανεναν

ΚΑΛΗ ΕΠ-ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε ολους κ να μη ξεχνιομαστε ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ (κ ας παμε κοντρα στον 'ξανθο')

Ανώνυμος είπε...

δεν καταλαβαινω ρε παιδια, σας πειραξε που ο συνδεσμος ειναι με το μερος της λεσχης και του λαου? και αν οπως γραφει και απο πανω, νοιωθετε οτι μονο μια μεροιδα συνδεσμιτων κινει τα νηματα της λεσχης,πολυ απλα γραφτειτε και εσεις στη λεσχη και παρτε μερος στις συνελευσεις της.

το ποιο απλο πραγμα. το να καθεστε σπιτι σας, ή σε εναν συνδεσμο και να βριζετε σουπερ-3,ιερολοχιτες,λεσχη,σκορδα, ή οποιονδηποτε δεν ειναι κριτικη,αλλα αργοσχολιαση. για σοβαρευτειτε ρε παιδια,γιατι βλεπω πολυ καλα αρθρα και βλεπω και κατι τετοια και μ γυρνανε τα λαμπακια. δηλαδη τι σας πειραξε?

προφανως ο συνδεσμος στην αρχη στηριζοταν στον σκορδα παρα πολυ,λογικο κιολας. τωρα που ειδε τι εγινε με τον σκορδα και την λεσχη,αλλαξε πλευρα,απολυτως λογικο,αφου θελει να ειναι με το μερος του λαου και της λεσχης.

αντε καλη συνεχεια με το μπλογκ σας και κοιταξτε ρε παιδια να μην ειστε τοσο κακοηθεις και κακεντρεχεις με καποια ατομα και καταστασεις.

Yellow Bullet είπε...

Φίλε ο καθένας όπως κρίνει έτσι και κρίνετε , ειδικά αν κατέχει θεσμικά πόστα . Δεν είδα κανέναν να κρίνει μέσα απο την λέσχη , ακόμη και αυτοί που είναι γραμμένοι σε αυτήν , απο το σπίτι τους ή απο κάποιο σύνδεσμο κρίναν . Όσο για όλα τα υπόλοιπα . Με ποιον είναι ο λαός , η λέσχη , τι είναι η λέσχη , για ποιο λόγο γινετε οτι γινετε και περι κακοηθειας και κακεντρεχειας , όλες αυτές τις ημερες εχουν γινει και ειπωθει πολλά απο όλες τις πλευρές . Ο καθενας ας βγάλει τα συμπεράσματα του ..

ribasg3 είπε...

Πωπω επιχειρηματα που σπανε κοκκαλα. Ανατριχιασε ολος ο λαος.
Κανει κουμαντο δλδ ο Σ3, με τα εκατομυρια μελη του! Πετα καμια μπανανα κ σε μας μαστορα.
Α και που σαι...οταν σταματησεις να κανεις πολιτικη κ να κρινεις τους παντες κ τα παντα απο το pc σου γραψου κ στη λεσχη.
Αλλα τι λεω..εσυ, ενας επαναστατης? χαχαχαχα
Εδω κ για τον Τζεβελεκη εχεις αποψη.....αλλα προταση καμια.
Αραγε εβαψες τα αυγα φετος με κλανιες ή οχι? Γιατι απο προτασεις κ επιχειρηματα για το μελλον εισαι μια πορδη.
ΥΓ. Τι παραξενο....το blog σου για να ανεβει ενα σχολιο πρεπει πρωτα να το εγκρινεις εσυ.
ΑΡΗΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΤΟΥΜΠΑ 3.

Yellow Bullet είπε...

Tι παράξενο που δεν κατάλαβες οτι δεν υπάρχει καμιά ιδιαίτερη λογοκρισία και οτι δημοσιεύονται όλα τα σχόλια ασχέτως αν αυτά είναι μαζί μας ή όχι . Εν αντιθέση σε άλλα και αλλες περιπτώσεις που δουλεύουν άλλου είδους μηχανισμοί .. Προσοχή τα χαλασμένα σε χαλάνε .. Καληνύχτα .

ribasg3 είπε...

Φοβερη η απαντηση σου..φουλ στα επιχειρηματα παλι.
Εκατομμυρια κοσμου σε ολον τον πλανητη κρεμοντε απο τα χειλη/δαχτυλα σου για τις τεκμηριωμενες αποψεις σου. Κ πανω απο ολα τις προτασεις σου για το μελλον.