Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

Connection Vodafone .

"Από σήμερα η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. υλοποιώντας τη σύμβαση χορηγίας με τη VODAFONE προχώρησε στην έναρξη λειτουργίας του καταστήματος VODAFONE - ΑΡΗΣ Connection στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον και συγκεκριμένα δίπλα στην μπουτίκ της ομάδας . Έχοντας αφήσει πίσω την εποχή της απλής χορηγίας και με δεδομένο ότι πλέον ανήκουμε στην εποχή της συνεργασίας , σας καλούμε να επισκεφτείτε το κατάστημα Vodafone της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ενισχύοντας ταυτόχρονα την αγαπημένη μας ομάδα" .

Οι νέες τάσεις της μόδας στο τμήμα μάρκετινγκ δεν απαιτούν από εσένα να ενισχύσεις απλά ένα προϊόν καταναλώνοντας το , αλλά να δοθείς συγχρόνως ψυχή και σώματι σε αυτό , αποκτώντας μαζί του μια άλλη σχέση , πιο ανθρώπινη . Η επίκληση στο συναίσθημα (ενισχύστε τη Vodafone , βοηθάτε την ομάδα έτσι) δεν είναι παρά επικοινωνιακό τερτίπι που αποσκοπεί στο να άρει τις όποιες αναστολές σου και να σε παρασύρει στη συνεργασία αυτή προς όφελος της κερδοφορίας του χορηγού . H ομάδα δεν είναι παρά το όχημα για μπίζνες εκατομμυρίων . Επειδή ούτε οι παλιές εποχές της απλής χορηγίας , ούτε βέβαια η νέα εποχή της εξελιγμένης ¨συνεργασίας¨ μου λένε τίποτα , ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω .

Μιας και αναφέρθηκα στη Vodafone .. Άκυρη κρίνει η ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας την απόφαση της Αρχής Διασφάλισης του Απόρρητου των Επικοινωνιών , με την οποία είχε επιβληθεί πρόστιμο 76 εκατ. ευρώ στην εν λόγω εταιρία για την γνωστή υπόθεση των υποκλοπών που είχε βγει στη φόρα στις 2 Φεβρουαρίου του 2006 .

Η απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία κατά τη διάρκεια κεκλεισμένων των θυρών διάσκεψης της ολομέλειας . Έτσι επιστρέφει ξανά ο φάκελος της Vodafone στην ΑΔΑΕ προκειμένου να εκδοθεί νέα απόφαση αναπροσαρμογής του ύψος του προστίμου , μιας και το ενδεχόμενο μη επιβολής φαντάζει κάπως δύσκολο .

Δεν υπάρχουν σχόλια: