Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

H εποχή του "Αντώνη" και η νέα εποχή .

Αν κάποιος ερχόταν την Κυριακή στο γήπεδο Χαριλάου και δεν γνώριζε εκ το προτέρων ότι ένας οπαδός της ομάδας μας έχει καταδικαστεί σε τρείς μήνες φυλάκιση με τον νέο αθλητικό τρομονόμο , τότε κάποια στιγμή θ’ αποχωρούσε από το γήπεδο και το πιθανότερο είναι ότι θα συνέχιζε να μην το γνωρίζει .

Τίποτα την Κυριακή στο Χαριλάου δεν έδειχνε ότι υπάρχει ένας πρόσφατα φυλακισθέντας φίλος της ομάδος μας και αρκετοί άλλοι διαφόρων ομαδικών προτιμήσεων παράλληλα . Όλο και όλο ένα σύνθημα στο πρώτο ημίχρονο και αυτό ήταν , εκπληρώθηκε το καθήκον μας .

Ο Κυριακάτικος αγώνας δεν θύμιζε σε τίποτα την εποχή του «Αντώνη» , του οπαδού μας που είχε φυλακιστεί μετά τα Μαυροσκούφεια το 2006 . Τότε λειτουργούσαν τουλάχιστον τα υποτυπώδη . Άκουγες συνθήματα συχνά πυκνά , αναρτώνταν πανό ενάντια στον αθλητικό τρομονόμο , τον Ορφανό κτλ. Αλήθεια τι άλλαξε από τότε μέχρι σήμερα στις αντιλήψεις και στη συμπεριφορά αρκετών . Γιατί αυτή η μεταστροφή ;

Μήπως ο Αντώνης ήταν πιο γνωστός οπαδικά , ενώ το παιδί από την Ημαθία σχετικά άγνωστος και γι΄αυτό τον «τρέχουμε» λιγότερο . Μήπως ο Αντώνης ήταν αθώος ενώ το καινούργιο παιδί «ένοχο» . Ή μήπως τελικά άλλαξε ο νόμος και δεν το πήρα είδηση . Ή ίσως απλά βαρεθήκατε και έχετε άλλες προτεραιότητες τώρα . Λέτε όλη η ουσία να είναι στο ότι άλλαξε ο υφυπουργός και γι΄αυτό η αλλαγή της στάσης σας ; Σας είναι πιο συμπαθής ο Ιωαννίδης από τον Ορφανό . Θεωρείτε τον Γιάννη δικό σας , ενώ τον Ορφανό σε αντίπαλο στρατόπεδο . Παίζει ρόλο ότι τον υποδεχτήκαμε στο Βελλίδειο για τα 95 χρόνια του συλλόγου όπου μας έταξε και γηπεδάκι . Υπάρχουν τίποτα άλλες δοσοληψίες που δεν γνωρίζουμε και έτσι ίσως να εξηγείτε γιατί ενώ κάποιοι επί εποχής υφυπουργείας Ορφανού γκαρίζανε , τώρα έχουνε χάσει τη μιλιά τους .

Κάποιοι δυστυχώς είναι στη φυλακή και άλλοι ατενίζουν έξω τον ουρανό με τ΄άστρα καθότι είναι καλά παιδιά και συνεργάσιμα . Πολλοί δυστυχώς δεν ασχολήθηκαν ποτέ με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στους αθλητικούς χώρους γιατί νιώθουν ότι δεν πρόκειται να τους αγγίξει ποτέ , γιατί δεν τους ενδιαφέρει ή πιθανόν γιατί συμφωνούν κιόλας με το ότι γίνετε . Όλοι οι υπόλοιποι όμως πρέπει να εντείνουμε τη δράση μας ενάντια στον αθλητικό τρομονόμο και ενάντια σε όλους αυτούς που επιβουλεύονται τις ζωές μας για να μπορούμε να συνεχίσουμε να υπάρχουμε όπως εμείς θέλουμε και όχι όπως ονειρεύονται άλλοι για εμάς . Κρατάμε την τύχη μας στα χέρια μας , ας της δώσουμε μια ευκαιρία .

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ – ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΣ (ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ) !

Δεν υπάρχουν σχόλια: