Τρίτη 7 Απριλίου 2009

Nέες συλλήψεις .

5 άτομα συνελήφθησαν στο παιχνίδι ΛΑΡΙΣΑΣ- ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ μετά τη λήξη του αγώνα .

3 οπαδοί του Πανιωνίου σύμφωνα με το κατηγορητήριο γιατί κατά την είσοδο τους στο γήπεδο εκτόξευσαν πέτρες και πλαστικά καθίσματα προς τους οπαδούς τους Λάρισας και οι οποίοι συνελήφθησαν αφού ¨αναγνωρίσθηκαν¨από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης .

Μετά τη λήξη του αγώνα συνελήφθη 20χρονος έξω από το γήπεδο να πετά πέτρες και μπουκάλια σε αστυνομικούς και αθλητικούς παράγοντες έξω από το χώρο των αποδυτηρίων .

Ενώ ένας οπαδός του Πανιωνίου μετά το τέλος του αγώνα αρνήθηκε να αποχωρήσει από το γήπεδο και επιτέθηκε σε αστυνομικό .

Οι 5 συνολικά συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κατηγορίες με βάση τον νέο αθλητικό νόμο ζήτησαν και έλαβαν 2ήμερη αναβολή εκδίκασης του αυτοφώρου .

Ένας ακόμη οπαδός που βρισκόταν έξω από τη θύρα 8 επιτέθηκε σε αστυνομικούς πετώντας τους μπουκάλια μπύρα αλλά διέφυγε της σύλληψης και αναζητείτε από την αστυνομία .

Να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι οπαδοί του Πανιωνίου (είναι γνωστό εξάλλου πως οι Έλληνες φημίζονται για την φιλοξενία τους) αντιμετώπισαν τη γνωστή στάση της αστυνομίας . Μπήκαν δηλαδή στο 250 λεπτό , τους έλεγξαν 5 φορές , τους αφήσανε μετά τη λήξη του αγώνα για 3 ώρες μέσα στο γήπεδο , κλείσανε τα φώτα και σκάσανε 6 διμοιρίες , ασφαλίτες και τους λέγανε να βγούνε 1-1 έξω από το γήπεδο . Δεν βγαίνανε έξω από το γήπεδο για ευνόητους λόγους και έτσι οι μπάτσοι τους σπάσανε στη μέση και άρχισαν να τους βαράνε όλους στο ψαχνό , με αποτέλεσμα των σοβαρό τραυματισμό 4-5 ατόμων .

6 άτομα συνελήφθησαν συνολικά για την επίθεση που είχε γίνει σε διμοιρία των ματ κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΕΚ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ στις 7/12/08 μετά τη δολοφονία του ΑΛΕΞΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ και είχεως αποτέλεσμα των τραυματισμό 7 αστυνομικών . Οι 6 συνελήφθησαν ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών , που συνέλεξε η αστυνομία από τους υπευθύνους του ΟΑΚΑ . 4 οδηγήθηκαν στη φυλακή , ένας 25χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί και ένας 42χρονος αφέθηκε τελικά ελεύθερος .

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

λευτερια σ'ολους τους οπαδους.κατω ο χουντικος νομος ορφανου-ιωαννιδη

Ανώνυμος είπε...

pragmatika san areianos ntrepomai me to sygekrimeno kai eironikotato post tou super3 peri kamikazi pou sxoliazei arnhtika thn mhxanokinhth poreia ton sympolitwn kata toy nomoy orfanou-iwannidh..

opiadipote kinisi apo opiadipote opado auths ths xwras einai ena + akoma gia na katargithei kapote autos o nomos pou prooerxete apo tis skoteines epoxes ths xountas..

an merikoi kanun business me byraries k estiatoria k exoun xehasei pos einai na eisai opados kalytera na arhisoun to rafting k to psarema k na mas adeiasoun thn gwnia..

1000 fores kamikazi para businessman idiokthths byrarias -dioikhsh pae/kae -k ypallilos tou dhmou kyrioi..

leuteria se osous ine sta kelia!

Yellow Bullet είπε...

Φίλε δεν χρειάζετε να ντρέπεσε σαν Αρειανός , ο καθένας κανονίζει τη στάση του και την πορεία που τραβάει . Η συνταγή είναι γνωστή .. Οτιδηποτε και να κάνει κάποιος άλλος (αντίπαλος) είναι λάθος , εκ του πονηρού , είναι .. είναι .. είναι .. Μόνο εμείς κατέχουμε τη ζώνη αγνότητας , το αλάθητο του πάπα και λοιπά καλούδια . Δυστηχώς αυτός ο τρόπος σκέψης βρίσκετε παντού , όχι μόνο σε αυτούς που ανέφερες και αποτελεί τροχοπέδι για πολλά πράγματα .