Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Τα χρέη σας και δρόμο.

Συνελήφθη λέει την Δευτέρα από μπάτσους του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος του Α.Σ., Νίκος Παπαδόπουλος, όπου μετά από διευκρινήσεις αφέθηκε ελεύθερος.






Ο Νίκος Παπαδόπουλος διώκεται ως πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη από τον οικονομικό εισαγγελέα μετά από αναφορά της εφορίας στην εισαγγελία για μη καταβολή χρεών προς το δημόσιο κατ΄εξακολούθηση και πλαστά εικονικά τιμολόγια.



Το βεβαιωμένο ποσό του χρέους ανέρχεται στις 966.280,11 ευρώ και αφορά την διετή περίοδο χρήσης από 31 Μαρτίου 2009 έως 30 Νοεμβρίου 2011.



Μετά την δίωξη του Νίκου Παπαδόπουλου η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή και αφού έως τώρα τα λαμόγια του Α.Σ. έχουν καταχρεώσει τον Ερασιτέχνη και μαζί με τα συνεταιράκια τους την Π.Α.Ε. και την Κ.Α.Ε. ενώ έχουν οδηγήσει και σχεδόν όλα τα τμήματα του συλλόγου στον σταδιακό αφανισμό, σήμερα το πρωί για να θολώσουν τα νερά εξέδωσαν «πλαστή» μάλλον ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία δραστηριοποιούνται για την εξεύρεση λύσης στα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ:



«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΑΡΗΣ ύστερα από τη χθεσινοβραδινή του πολύωρη συνεδρίαση θέλει να εκφράσει την ανησυχία του για τη μη εύρεση λύσης, μέχρι σήμερα, στα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ».



«Ο ΑΣ ΑΡΗΣ, κάτοχος του 32% του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, παρακολουθεί τις εξελίξεις και τονίζει προς όλες τις ενδιαφερόμενες πλευρές, ότι θα αναλάβει πρωτοβουλίες, που απορρέουν από το θεσμικό και μετοχικό του ρόλο».



ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΜΑΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ