Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Εγρήγορση.

Πολυταξιδεμένος και αξιαγάπητος ο εκτελεστικός διευθυντής μας καταφέρνει πάντα όπου πάει να κάνει καινούργιους φίλους και μαζί να κουβαλάει και από μια επενδυτική πρόταση. Σύγχρονος Μάρκο Πόλο που απλώνετε σε πολλές ηπείρους και έχει άκρες στο Ντουμπάι, την Ελβετία, την Βραζιλία και την Ισπανία καταφέρνει να φέρνει τον έναν πλανόδιο μικροεπενδυτή μετά τον άλλον. 



ΟNCE, R10, Morgan Stanley, πρόταση από ένα βραζιλιάνο μάνατζερ μέσω του επιστήθιου φίλου και συνεργάτη του πρώην υπεύθυνου των διεθνών σχέσεων της Π.Α.Ε. με απολαβές 220 χιλιάδες ευρώ και εκπρόσωπου του Σέρχιο Κόκε στην Αμερική που 3 ημέρες πριν τον τελικό του Καυτανζογλείου πήρε τον Μάρκο Αουρέλιο για να τον πάει στην Ανόρθωση ενώ είχε συμβόλαιο με την ομάδα, Αντόνιο Καλσάδο, είναι μερικά από τα πρόσφατα επιτεύγματα του στην νεώτερη μετά την ειδική εκκαθάριση ιστορία της ομάδος.






Πρωτύτερα βέβαια το καλοκαιράκι του 2003 είχε την μεγάλη τιμή να μας φέρει τον Καλίντ, γόνο της πανίσχυρης δυναστείας των Αλ Κάσιμι που έλεγχαν το πάμπλουτο κρατίδιο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, τον Χοσέ Σολάνα και τον μεσάζων Μπεν Αλί παρουσιάζοντας τους μας μάλιστα με ιδιαίτερη χαρά και αφοσίωση. 



Το κλίμα στην αίθουσα εύφορο, κόσμος πολύς, οι δημοσιογράφοι να κάνουν ερωτήσεις (Παντελής Ζουμπούλης), χειροκροτήματα και ζητωκραυγές, με τον Γιάννη Κόντη να δηλώνει ότι ακριβώς και σήμερα σε σημείο να σε κάνει να κοιτάξεις το ημερολόγιο μπας και έχει γίνει κανένα λάθος. Όλο το show είναι all time classic.






Η συνέχεια γνωστή, με τον Χρήστο Γρόλλιο στο 4:47 να μας προϊδεάζει για το τι θα επακολουθούσε τα επόμενα χρόνια.






Εγρήγορση, εγρήγορση, εγρήγορση λοιπόν όπως αναφωνεί στο 5:43 και ο νομικός σύμβουλος.