Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Παπαγαλάκια γλίτσες.

Προσφυγή κατέθεσε την χθεσινή ημέρα και ο Σανκαρέ ζητώντας συνολικά ποσό που αγγίζει το ένα εκατομμύριο 400 χιλιάδες ευρώ. Ο ποδοσφαιριστής διεκδικεί 160.000 ευρώ που του οφείλονται από το συμβόλαιο της φετινής χρονιάς, 340.000 ευρώ που αντιστοιχούν στα επόμενα 2 χρόνια του συμβολαίου του καθώς και 900.000 ευρώ από αντίστοιχη ρήτρα που υπήρχε και στο συμβόλαιο του Μιχάλη Σηφάκη.


Ο Καλίφα Σανκαρέ επέλεξε την δικαστική οδό αφού η διοίκηση αθέτησε τις υποσχέσεις της κατά το παρελθόν για καταβολή μέρους των οφειλομένων. Η υπόθεση του θα εκδικαστεί μάλλον στις 28 Μαΐου.


Και κάτι για τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια της ομάδας.


Καλά εσείς μέχρι εχτές κράζατε τον Σηφάκη και τον μάνατζερ του που ενεργοποίησαν την ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή περί "προστατευόμενης περιόδου". 


Στην περίπτωση του Σανκαρέ γιατί το μόνο που είχατε να μας διηγηθείτε είναι ότι «επικοινωνήσατε» δήθεν με τους «άγνωστους» εκπροσώπους του παίκτη, οι οποίοι σας «μετέφεραν» μάλιστα δηλώσεις του «ίδιου» του ποδοσφαιριστή, ότι δεν πρόκειται να ζητήσει την ρήτρα παρά μόνο επιθυμεί να πάρει τα υπόλοιπα. 


Και αναρωτιόμαστε λοιπόν όπως κάνατε και εσείς. Καλά αφού δεν τα θέλει γιατί τα διεκδικεί;