Κυριακή 20 Μαΐου 2012

The X-Files.

Ξεδιαλύνετε σιγά σιγά το μυστήριο με τις εικονικές τάσεις φυγής που εμφανίζει εδώ και λίγο καρό ξαφνικά ο Γιάννης Κόντης.




Σύμφωνα με άρθρο του εβδομαδιαίου περιοδικού "Επίκαιρα" που δημοσιεύτηκε στο τελευταίο τεύχος του το Σ.Δ.Ο.Ε. διαπίστωσε εκτεταμένη φοροδιαφυγή και υποψία εικονικών τιμολογίων στην Π.Α.Ε. ενώ ζήτησε να ανοίξει ο τραπεζικός λογαριασμός του «εκτελεστικού διευθυντή». Ακόμη στο δημοσίευμα αναφέρετε ότι ο Γιάννης Κόντης δεν έχει κάνει φορολογική δήλωση από το 1999.


Όλως τυχαίος το φιλαράκι του Κυριάκος Θωμαΐδης προνόησε γι΄αυτόν και έτσι την αυριανή ημέρα ο Γιάννης Κόντης δεν θα παρευρίσκεται στην διακοπείσα έκτακτη γενική συνέλευση της Κοινωνίας Μελών της 4ης Μαΐου για να αναλύσει το επενδυτικό πλάνο του, καθώς όπως είπε έχει αποφασίσει να μην ξαναπατήσει πόδι του σε αυτήν, αλλά θα βρίσκετε στο studio της τηλεοπτικής εκπομπής η "Δίκη στον Σκάϊ" μαζί με τον Αλέξη Κούγια προκειμένου να μιλήσουν μεταξύ των άλλων για τα οικονομικά σκάνδαλα στο ποδόσφαιρο!!!


Και σίγουρα ο Γιάννης Κόντης είναι ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος για μια τέτοια κουβέντα. 


Όσοι λοιπόν εμφανίζουν στερητικά συμπτώματα όταν δεν τον βλέπουν live με τα μάτια τους ή "μαγνητοσκοπημένο" στα όνειρα τους μπορούν να παρακολουθήσουν την αυριανή πολύ ενδιαφέρουσα εκπομπή.