Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Αποκαλύφθηκε ο ένας από τους 4-5 δράστες.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Ρικάρντο Φατί στην εφημερίδα "L' Equipe" αναφέρθηκε για τους λόγους που οδήγησαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να προβούν σε αποχή από τις προπονήσεις. 


Ένα μικρό απόσπασμα από τα όσα είπε ο ένας απο τους «4-5» ποδοσφαιριστές που δεν θέλουν να προπονηθούν και μετά γίνετε γενική απεργία, όπως λέει και ο εκτελεστικός διευθυντής μας.




 «Δεν είμαστε πια για λίγο απλήρωτοι αλλά για μήνες και θέλαμε να επισημάνουμε την περίπτωση, να κάνουμε κάτι, μία ηχηρή κίνηση που να εκφράσει την κούραση από την κατάσταση αυτή...Υπάρχουν παίκτες, κυρίως Έλληνες, που δεν μπορούν να πληρώσουν ούτε τους λογαριασμούς τους».


 «Πήρα κάποια στιγμή 5.000, κάποια άλλη 10.000 ή 7.000... Είναι μεταξύ 30% και 50% του μισθού μου αλλά όπως και όλοι οι υπόλοιποι, δεν μπορώ να κάνω και πολλά...».


 «...βλέπω Έλληνες ποδοσφαιριστές που εξοικονομούν χρήματα από βενζίνη ή από το φαγητό σε εστιατόρια. Μοιάζει περίεργο. Έχω βάλει κάποια χρήματα στην άκρη αλλά έστω και έτσι έχω αλλάξει τον τρόπο ζωής μου».