Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Final 8.

Ξεκινάει σήμερα στην Ερμούπολη της Σύρου και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το "Final 8" του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών με την συμμετοχή της ομάδας μας, του Ηρακλή, της Λαμίας, του Ολυμπιακού, του Παμβοχαϊκού, του Παναθηναϊκού, του Π.Α.Ο.Κ. και του τοπικού Φοίνικα Σύρου με την ομάδα να αντιμετωπίζει σήμερα στα προημιτελικά τον Παναθηναϊκό. 


Το φάιναλ έιτ της Σύρου θα ακολουθήσει την μόδα που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια σε ανάλογες διοργανώσεις κυρίως σε μπάσκετ και βόλεϊ αφού τα εισιτήρια της 25ης διοργάνωσης του Κυπέλλου ανδρών θα διατίθενται κατά την αγορά τους ονομαστικά, θα καταγράφεται ο αριθμός της αστυνομικής ταυτότητας του αγοραστή που θα αντιστοιχείται με τον αριθμό του εισιτηρίου το οποίο θα αγοράζει, κάτι το οποίο θα ελέγχεται και κατά την είσοδό του στο γήπεδο.




Τα 800 αριθμημένα ονομαστικά εισιτήρια θα πωλούνται από τον διοργανωτή κυρίως σε ντόπιους φιλάθλους του νησιού με προτεραιότητα να έχουν οι κάτοχοι διαρκείας του Αθλητικού Ομίλου Φοίνικα ενώ δεν διατέθηκαν και θα δίνονται εισιτήρια σε συνδέσμους οπαδών τόσο στην Θεσσαλονίκη και την Αθήνα όσο και στη Σύρο.


Θα δίνονται επίσης 10 ονομαστικές προσκλήσεις για τα μέλη των διοικήσεων που θα κάθονται στις ειδικές διακεκριμένες θέσεις των επισήμων στο κέντρο του γηπέδου ενώ άλλες θα καταλαμβάνονται από διαφόρου τύπου επίσημους και την συνοδεία τους.


Ο σημερινός αγώνας με τον Παναθηναϊκό θα πραγματοποιηθεί στις 12:30, ώρα του δεκατιανού, ώστε να είναι χορτάτοι οι αθλητές μετά από ένα καλό πρωινό έχοντας πάρει την απαραίτητη ενέργεια και τα θρεπτικά στοιχεία καθώς και πριν την συνηθισμένη ώρα του μεσημεριανού ώστε να μην βαρυστομαχιάσουν και δεν μπορούν να αποδώσουν στις 4 γραμμές.


Ενώ το κοινό της αναμέτρησης σ΄αυτήν την πολύ λογική ώρα για έναν αγώνα βόλεϊ προημιτελικής φάσης Κυπέλλου ανδρών θα αποτελείτε μάλλον από επίσημους που έχουν πάντα τον απαραίτητο διαθέσιμο χρόνο για να παραβρεθούν σε κοινωνικές εκδηλώσεις και κυρίως από μαθητές στους οποίους δόθηκαν προσκλήσεις για να παρακολουθήσουν δωρεάν τον αγώνα ύστερα από συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων.