Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Αυτοδιοίκητο πρωτάθλημα Nova-ΕΛ.ΑΣ.

Κλειστή θα μείνει για το υπόλοιπο της αγωνιστικής σεζόν η θύρα 6 του γηπέδου «Γεντί Κουλέ» μετά από απαίτηση-απόφαση του συνδρομητικού καναλιού Νόβα που έχει τα δικαιώματα του πρωταθλήματος, καθώς το πλέγμα που έχει τοποθετηθεί μπροστά από την συγκεκριμένη θύρα δυσκολεύει της λήψεις των φάσεων, όπως την εκτέλεση των φάουλ, των πλαγίων άουτ και τις περιπτώσεις των οφσάιντ.


Οι φιλοξενούμενοι οπαδοί έπεσαν αυτή την φορά θύματα της ορατότητας, της καθαρής τηλεοπτικής εικόνας, των παραξενιών της κάμερας και του συνδρομητικού καναλιού που σαν χρηματοδότης της Σούπερ Λίγκ έχει των πρώτο λόγο σε τέτοια ζητήματα.




Η θύρα 6 του γηπέδου βέβαια παρέμενε κλειστεί επί ενάμιση χρόνο και άνοιξε φέτος για πρώτη και τελευταία φορά, απ΄ότι φαίνεται, την 21η αγωνιστική εξαιτίας των απαιτήσεων της Ελληνικής Αστυνομίας που ζητούσε την τοποθέτηση πλέγματος ώστε να προστατεύετε ο πάγκος των φιλοξενουμένων (από τους φιλοξενούμενους οπαδούς) προκειμένου να δώσει το πράσινο φως κάτι και το οποίο έγινε.


Έτσι μετά από το αίτημα των ιθυνόντων του καναλιού για αφαίρεση του προστατευτικού πλέγματος καθώς και για λόγους ασφαλείας η θύρα θα παραμείνει οριστικά κλειστεί με την κάμερα να συνεχίζει από ΄δω και πέρα απρόσκοπτα να επιτελεί το έργο της.


Ευτυχώς που στο γήπεδό μας η αρχιτεκτονική είναι τέτοια, οι κάμερες δεν βρίσκονται σε περίεργα σημεία και δεν εμποδίζονται από δίχτυα και πλεξιγκλάς και ο φιλοξενούμενος πάγκος δεν ενοχλείτε από τους πίσω παρευρισκόμενους ώστε να έχουμε απρόοπτα σαν του Γεντί Κουλέ.