Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Όταν ο Κόντης μιλάει..μέρος τέταρτο.

 Δεν το κρύβω ότι έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στο πρόσωπο του απόφοιτου της σχολής εμποροπλοιάρχων και εκτελεστικού διευθυντή της ομάδος, γι΄αυτό και κατά περιόδους όταν μου δίνετε η ευκαιρία φιλοξενώ απόψεις του, αφού είναι ο κύριος εκφραστής-βιτρίνα των εκάστοτε διοικητικών σχημάτων.


Μία προσωπική σχέση «αγάπης» και μίσους που εξελίχθηκε σιγά σιγά με το πέρασμα των χρόνων, ερχόμενος σε επαφή με τον θαυμαστό κόσμο του καπετάνιου μας.






Με την ανάμειξή του αρχικά ως ατζέντη σε μικρές και εν συνεχεία σε περισσότερες μεταγραφικές ιστορίες επί εποχής Λάμπρου Γράντα, Δημήτρη Κοντομηνά, Γιάννη Ζαχουδάνη, Νίκου Τσαρούχα & Σωτήρη Καραμπέρη, Λάμπρου Σκόρδα και Θανάση Αθανασιάδη.


O CAPTAIN! MY CAPTAIN! ΕΜΠΟΡΟΠΛΟΙΑΡΧΕ


ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ


Με την αμεσότερη εμπλοκή του στον γενικότερο σχεδιασμό της ομάδας επί Λάμπρου Σκόρδα και Θανάση Αθανασιάδη.


Ο Γιάννης Κόντης δεν έχει καμία σχέση φυσικά με τον καθηγητή, «Oh captain! My captain!», Τζον Κίτινγκ..


..από την ταινία «Ο κύκλος των χαμένων ποιητών» που υποδύθηκε ο Ρόμπιν Γουίλιαμς.


Διαμέσου της ανάμιξής του σε μια σειρά από επενδυτικά σήριαλ, στην προσπάθεια λύσης του ιδιοκτησιακού επί εποχής Σωτήρη Καραμπέρη & Νίκου Τσαρούχα στην περίπτωση του ορμώμενου εξ Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων εμίρη & κακομοίρη ψευδοσεΐχη Καλίντ Αλ Κασίμι και του ισπανομαροκινού συνεργάτη του και μεσάζων Μπεν Αλί που διαμηνούσε ότι είχε παίξει στην Ρεάλ Μαδρίτης ...


... μέσω της εμπλοκής του στην εμπορική συμφωνία με την εταιρία R10 του βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Ροναλντίνιο και του αδερφού ατζέντη του Ρομπέρτο ντε Ασίζ επί Λάμπρου Σκόρδα που θα μπορούσε να είχε καταλήξει ως την αγορά της ομάδας από την εν λόγω εταιρία ...


... της ONCE μαζί με τον Μανέλ Φερέρ και τον Έρικ Γιούντγκεβιτς που θα έπαιρνε το μάνατζμεντ της Π.Α.Ε. επί Λάμπρου Σκόρδα ...


... και την τρέχουσα ανάμειξή του με τον Θανάση Αθανασιάδη και τον Τάσο Ορφανίδη στην ταμειακή διευκόλυνση της Π.Α.Ε., μέσω των ιδίων, από κάποιο επενδυτικό όμιλο, που έχει ως συνέπεια την προσχώρηση του μάνατζμεντ της ομάδος στους κομιστές και την πιθανή μελλοντική αγορά του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου από τον επενδυτικό όμιλο.


Σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στις 5 Μαρτίου καθώς και σε τηλεοπτική του παρουσία στις 10 του μηνός ο εκτελεστικός διευθυντής άνοιξε το στόμα του μεταξύ όλων των άλλων για τις περιβόητες καραβιές και την φιλοσοφία του μοντέλου που έχουν οδηγήσει τον σύλλογο στην τωρινή του οικονομική δεινή θέση δίνοντας την δική του ερμηνεία και σε άλλη ραδιοφωνική συνέντευξη στις 5 Μάρτη αναφέρθηκε, με την απλότητα που τον χαρακτηρίζει, στην αποχή των ποδοσφαιριστών της ομάδας..


..«Έχουν μάθει κάποιοι και λένε ένα σωρό ψέματα τα τελευταία χρόνια. Εγώ έφερνα κάθε χρόνο 15 παίκτες γιατί έτσι είχες να κάνεις με παίκτη που είχε μονοετές συμβόλαιο και του χρόνου ερχόταν κάποιος εξίσου καλούς. Αν έχεις κάποιους παίκτες με 4-5 χρόνια συμβόλαιο, πρέπει να τους έχεις πληρωμένους στην εντέλεια»..


..«Στην φιλοσοφία του μοντέλου δεν έγιναν λάθη και τα πράγματα θα είναι καλύτερα μετά τον Ιούνιο. Τα οικονομικά του Άρη θα μπορούσαν να ήταν καλύτερα εάν δεν δείχνανε τόσο μεγάλη ανοχή στις εισηγήσεις των προπονητών, για την απόκτηση συγκεκριμένων παικτών. Προσωπικά πιστεύω ότι ο προπονητής θα πρέπει να εισηγείται τις θέσεις που χρειάζεται παίκτες η ομάδα και η διοίκηση να ορίζει το μπάτζετ και να προχωράει στις μεταγραφές. Στον Άρη υπήρξαν υπερεκτιμημένοι παίκτες, αλλά αυτή ήταν μία πραγματικότητα όλης της κοινωνίας»..


..«Δεν κάνουν όλοι την απεργία 4-5 παίκτες δε θέλουν να προπονηθούν και γίνεται μετά γενικά».


 Τέλος μιας και ο Τραλαλά Τραλαλό εκτελεστικός διευθυντής μας αρέσκεται στην τρελίτσα είπαμε να το ρίξουμε με την σειρά μας και ΄μεις στο τραλαλά τραλαλό..


 ..ΘΕΛΕΙΣ ΤΡΑΛΑΛΑ


...ΘΕΛΩ ΤΡΑΛΑΛΟ