Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2008

Σχετικά με την Αυτονομία της Θ-1

Ως γνωστόν η παρακμή της θ-1 που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια ωφείλεται σε πολλούς παράγοντες : αλληλοφαγωμάρα συνδέσμων, παρουσία ασφαλιτών εντός της θύρας, πολλαπλασιασμός των σεκιουριτάδων στην είσοδο, αυστηρότερα μέτρα, κάμερες μέσα κι έξω από τη θύρα, καταστολή.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τον κατακερματισμό του κόσμου και φυσικά των όποιων αντιδράσεων... Μέχρι και κάτι ξεχασμένα από την ιστορία φασιστάκια κάναν την εμφάνιση τους, φυσικά με συνοδεία νταβαντζήδων (ασφαλιτολόι)..
Παρόλα τα παραπάνω οι συνθήκες μέσα στο αυτόνομο κίτρινο οπαδικό κίνημα ωριμάζουν σιγά σιγά (βλ. αντίσταση, αυτόνομοι, σύνδεσμοι με αυτονομιστικές τάσεις, και φυσικά πολλά άτομα ανένταχτα) για μια δυναμική απάντηση σε αυτούς που θέλουν να κάνουν τη θ-1 νεκροταφείο ή σαλόνι. Η συσπείρωση του κόσμου πρέπει να είναι άμεση ώστε η θύρα να επιστρέψει εκεί που ανήκει στον λαό της.
Μακριά από συνδεσμιακές λογικές, μακριά από λογικές του κέρδους και της εξουσίας, η θύρα στο σύνολο της θα εκφέρει μέσα και έξω από το γήπεδο ανατρεπτικό λόγο επί παντός επιστητού. Ας γίνουμε επιτέλους πρωτοπορία στο οπαδικό κίνημα με κύριο μέλημα μας να σπείρουμε τον σπόρο της αυτόνομης ανυπακοής παντού!!!


ΑΥΤΟΝΟΜΗ Θ-1 ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ


ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Υ.Γ Καλό θα ήταν κατά την προσωπική μου άποψη να ξεκινήσει μια κουβέντα γύρω απο το
θέμα από όλους που συμμετέχουν και στα δυο blog (αυτόνομοι, αντίσταση) αλλά και απ όσους επιθυμούν να τοποθετηθούν γύρω από το θέμα...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

sumfwnw apoluta. autonomia tis 8uras 1 twra! terma pia i parakmi tis 8uras autis, pou exei grapsei istoria. 8ura 1 apo ta palia kai se opoion aresei apo edw kai mpros. auto 8elei omws agwna apo merous mas,8usies enantia stin katastoli. as arxisoume apo ton agwna me ton vazelo

Ανώνυμος είπε...

Βασικά οι περισσότεροι παράγοντες που αναφέρεις υπάρχουν σε όλο το γήπεδο (κάμερες, ασφαλίτες, σεκιούριτι...). Απλά πιστευω υπάρχουν περισσότεροι λόγοι να ξεκινήσει κατι οργανωμένο απ την θύρα-1.Μάλλον το ζητούμενο είναι η οργάνωση και η σύμπνοια στις απόψεις πρώτα και κατά δεύτερο η γρήγορη "δράση" μας στην 1. Επίσης προσωπικά πιστεύω , το να "οργανωθεί κατι", καλό είναι να γίνει με πιο άμεσους τρόπους και όχι δημόσια. Απλα, τοποθετήσεις και απόψεις καλό είναι να γινονται απο το μπλογκ.

oldschool1914 είπε...

Λοιπον παιδια εγω παω στην 3 γιατι ετσι εμα8α.Μελος συνδεσμου δεν υπηρξα ποτε χωρις να κατηγορω κατι.Ισως το οτι σας βλεπω απο απεναντι να δινει καλυτερη οπτικη γωνια για το πως φαινεστε.Και η εικονα τις ΕΝΑ δεν ειναι η καλυτερη δυνατη.Επισης τελευταια φορα μου πηγα στην ΕΝΑ κοπανιΟντουσαν δυο..γιατι λεει ο ενας εβρισε την Τζαμαικα.ΕΛΕΟΣ.Νομιζω πως απο ενα σημειο και μετα ειναι χαζο να δερνονται για το ποιος 8α βαλει τα πανια και που.Πιστευω ενας νεος συνδεσμος πρεπει να δωσει και σε αλλα σημεια σημασια.Οχι απλα νοικιασαμε ενα μαγαζι και ΑΙΝΤΕ γιναμε συνδεσμος και κλεισαμε σε ενα μηνα.Εν τελει ας ειναι και μια παρεα αρχικα ..που 8α παλευει να δωσει παλμο και να πει κατι διαφορετικο...Χωρις να μπαινει σε λογικες μπιζνες και μπουτικ.Ξερω τι λογικες επικρατουν στο οπαδικο χωρο και ξερω πως ΕΙΔΙΚΑ στο ΧΑΡΙΛΑΟΥ για να εμφανιστει κατι νεο (ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ) και να μεινει ειναι κομματακι δυσκολο.Συνεχιστε αυτοο εδω που κανετε και απο δω αν δημιουργη8ει ενας πυρηνας ΝΟΜΙΖΩ πως ειναι το πρωτο βημα.ΚΑΤΑ8ΕΣΤΕ ΑΠΟΨΕΙς..ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ...ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΛΟ ΙΣΩς ΒΓΕΙ.forzaARIS

Ανώνυμος είπε...

και εγώ μέχρι πριν ένα χρόνο στην 3 πήγαινα. Σαφώς και έχει καλύτερο παλμό απο τις άλλες θύρες. Οι περισσότεροι απο εμας, πηγαίνουν σε διαφορες θύρες. Το ζητούμενο είναι το να υπάρξει μια αφύπνιση και μια συνείδηση απο τον κόσμο για κάποια ζητήματα που αναφέρονται και θα αναφερόύν στην σελίδα, και κατα δεύτερο λόγο να υπάρξει μια οργανωμένη παρουσία π.χ στην 1.Αργά ή γρήγορα όμως θα είναι και επιβεβλημένο.

Ανώνυμος είπε...

apo thn stigmi pou sthn 1 erxontai oikogeneies logo tou fthinou eisitiriou k pros apofigi tis vavouras tis 3 exei xalasei to thema..ti na to kanw an 50-100-200 atoma prospathoun gia thn kalyteri organosi ths thyras otan tha iparksei enas gonios pou tha thelisei na valei freno gia na dei to mats..kalos h kakos oi opadoi pane sthn 3..dyskolo na kanoume thn 1 me OPADOYS..pera apo kapoies analampes opadikou fanatismou den pisteuo na iparksei mia kalyteri moira..makari k to euxomai na vgw pseutis..tha eimai apo tous protous pou tha organothoun...alla...panta tha iparxei ena gamimeno alla..