Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008

Aς είναι τα τελευταία .

Κατά τη διάρκεια της ομάδας μας με τον συμπολίτη , σε κάποια φάση μπερδευτήκαμε . Ο λόγος ήταν τα αρκετά κιτρινόμαυρα πανό που ήταν κρεμασμένα στα κάγκελα του γηπέδου . Στην αρχή αγανακτήσαμε γιατί νομίσαμε ότι πήραμε τελικά εισιτήρια με κάποιον τρόπο και μεις δεν καταφέραμε να πάμε . Μετά τα απαραίτητα τηλέφωνα όμως εξακριβώσαμε ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβαινε . Δυστυχώς τα πανό ήταν λάφυρα που ανήκαν μάλιστα σε συγκεκριμένο σύνδεσμο(ιερολοχίτες) .

Γουστάρουμε το ότι ο συγκεκριμένος σύνδεσμος έχει τα γραφεία του εδώ και χρόνια σε ισόγειο αντί σε κάποια πολυκατοικία . Μας αρέσει το ότι δεν έχει βάλει κάμερες η εταιρίες σεκιούριτι για την προστασία του χώρου . Πραγματικά εκτιμούμε το ότι χειμώνα καλοκαίρι είναι με τις πόρτες ανοιχτές αντί να κλειδαμπαρώνονται πίσω από σιδερένιες πόρτες ασφαλείας . Μικρά παραθυράκια για να φαίνεται ποιος είναι απ’έξω και συνθηματικά για μπαίνεις μέσα . Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορεί να μπαίνουν οπαδοί αντίπαλης ομάδας στον χώρο σου με άνεση και αφού φύγουν απογοητευμένοι να ξαναγυρνούν σαν κύριοι με τους απαραίτητους κόφτες αυτή τη φορά και να σου σηκώνουν ολόκληρο το σύνδεσμο . Τότε σημαίνει πολύ απλά ότι κάτι δεν πάει καλά με σένα . Λίγη περισσότερη προσοχή , πρόληψη , βαρύτητα και λίγη λιγότερη αφέλεια , επιπολαιότητα σε κάποια πράματα δεν βλάπτει . Δεν μιλάμε για ανταπόδοση , γιατί αυτό προφανώς δεν μπορείτε να το κάνετε καν .

Πρόσφατα οι Brigate Nerazzurra Atalanta ένας από τους ιστορικότερους , μαχητικότερους και πιο δραστήριους συνδέσμους , στο ιταλικό οπαδικό κίνημα ανακοίνωσε τη διάλυση του . Ο λόγος είναι ότι ύστερα από συμπλοκή έχασαν το πανό τους !! Μ’αυτόν τον τρόπο έκαναν πράξη την υπόσχεση που είχαν δώσει όταν ξεκινούσαν ότι αν κάτι τέτοιο συμβεί θα διαλυθούνε . Φυσικά δεν περιμένουμε ανάλογες ευαισθησίες και αντιλήψεις από τους ιερολοχίτες και από οποιονδήποτε άλλο σύνδεσμο οποιασδήποτε ομάδας . Τα πανώ αντιμετωπίζονται από τους «Έλληνες» οπαδούς ως ένα είδος προς κατανάλωση . Έλα μωρέ και τι έγινε λεφτά έχουμε . Θα πάρουμε άλλο ύφασμα , καινούργια χρώματα , θα σκεφτούμε και μια ιδέα για σχέδιο και θα φτιάξουμε άλλο . Όρεξη να έχουμε .


Ας είναι τα τελευταία πανώ που χάνονται τόσο άδικα και με ελαφριά την καρδία ..

8 σχόλια:

BvB09 είπε...

Κατ αρχην να πω οτι δεν συμφωνω με το κείμενο για 3 λογους. Ο πρώτος αναιρεί τα λεγόμενα της ιδρυτικής διακύρηξης "Η φιλοσοφία του blog είναι μακριά από internet-τσαμπουκάδες, στείρα αντιπαράθεση, κλεμμένα πανό , κασκόλ, γλειφιτζούρια, ηρωικά έπη, Αχιλέες και Μεγαλέξανδρους … Θεωρούμε ότι έχουμε σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούμε...". 2ον δεν ειναι σωστο να κάνεις κριτική σε έναν σύνδεσμο "Λίγη περισσότερη προσοχή , πρόληψη , βαρύτητα και λίγη λιγότερη αφέλεια , επιπολαιότητα σε κάποια πράματα δεν βλάπτει . Δεν μιλάμε για ανταπόδοση , γιατί αυτό προφανώς δεν μπορείτε να το κάνετε καν"
και για το πως να λειτουργεί γενικότερα, απο άτομα που δεν είναι σε συνδέσμους και αρα , απλα γραφουν εκ του ασφαλους σε ένα μπλογκ, και3ον ως προς τι αυτη η κριτικη και σε καποια σημεία η "μνεία" ... "Γουστάρουμε το ότι ο συγκεκριμένος σύνδεσμος έχει τα γραφεία του εδώ και χρόνια σε ισόγειο αντί σε κάποια πολυκατοικία . Μας αρέσει το ότι δεν έχει βάλει κάμερες η εταιρίες σεκιούριτι για την προστασία του χώρου . Πραγματικά εκτιμούμε το ότι χειμώνα καλοκαίρι είναι με τις πόρτες ανοιχτές αντί να κλειδαμπαρώνονται πίσω από σιδερένιες πόρτες ασφαλείας..." αφου ο συγκεκριμένος σύνδεσμος δεν έχει καν τα χαρακτηριστικα που πρεσβεύουμε και θέλουμε εμεις..Αντιθέτως στις ταξεις του συγκεκριμένου συνδέσμου υπάρχουν διάφοροι που πρόσκεινται εχθρικά στις απόψεις μας..

Ανώνυμος είπε...

Re paidia xalarwste ligo pou tha kleisoun oi ierolohites epeidi xasane pano....tote oloi oi syndesmoi tis elladas tha eprepe na exoun kleisei...den leme itan megali kseftila alla oxi kai etsi...gia to an mporoun na antapodwsoun i oxi afiste na to kseroun alloi kalytera...auta...aris-hooligans

Ανώνυμος είπε...

σιγα ρε ιδεολογοι μην σκισετε κανενα καλσον!!!!!αν εχετε τα αντερα και τα ξερετε τοσο καλα τα των συνδεσμων γιατι δεν ανοιγεται κι εσεις εναν,να σας βλεπουμε,γιατι πισω απο ενα πληκτρολογιο πολλα μπορεις να πεις και να γινεις τζαμπα μαγκας...

Yellow Bullet είπε...

ANΩΝΥΜΟΣ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΚΟΛΕΙ , ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΘΕΜΑ. ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ . ΩΣΤΟΣΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΥΧΑΙΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ , ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΑ .ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗ ΝΟΩΤΡΟΠΙΑ , ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ , ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ , ΣΤΟ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ . ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΛΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.."ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΟΜΑΔΟΣ ."ΤΑ ΠΑΝΩ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΩΣ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ" . ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΕΘΗΚΕ ΣΦΑΙΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΑΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ .

Yellow Bullet είπε...

ANΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΦΡΑΖΕΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΦΟΡΑΩ ΚΑΛΣΟΝ ; ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΑΝ ΦΟΡΟΥΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ , ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΑΙΤ . ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ . ΑΝ ΚΑΘΟΣΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ , ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ . ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΞΕΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΟΠΩΣ ΛΕΣ . ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑ ΚΑΝ . ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΝΟΜΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΦΙΛΩΝ ΑΡΗ , ΓΙΑΥΤΟ ΜΗΝ ΧΡΕΩΝΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ . ΑΝ ΠΑΛΙ ΕΙΧΕΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ .

oldschool1914 είπε...

ΕΜΕΝΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΕΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟΣΑ ΠΑΝΟ,ΜΕ ΚΑΙΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΑΡΙΑΝΑΚΙΑ ,ΜΕ ΚΑΙΕΙ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗ8ΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕς.ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟς....Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥς ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ.ΣΤΟ ΟΠΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ΦΤΑΣΑΜΕ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΜΑς.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΣΗΜΑΙΕς ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕς .ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ Ο ΣΟΥΠΕΡ 3...ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΡΟΜΠΕς ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΜΑς.ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΡΙΑ ΟΛΟΙ.ΜΗΝ ΜΑς ΡΕΖΙΛΕΥΟΥΝ ...ΓΙΑΤΙ ΑΡΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟ....ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΡΤΙΡΙΟΣΚΗΡΩΤΙΚΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα επικεντρωθώ στο θέμα ότι κανείς δεν ήξερε..
Καταρχάς , άνθρωποι του ιντερνετ είστε , κ από έδώ εκφράζεστε , δείτε κανένα βιντεο στο youtube...
Επίσης εντύπωση μου κάνει ο τρόπος με τον οποίο πάρθηκαν τα πανιά που έχω μια υποψία ότι δεν έγινε έτσι ακριβώς..
Όλοι ξέραμε κ απο ποιο σύνδεσμο του παοκ πάρθηκαν τα πανια ...κινήσεις;;
Οι ιερολοχίτες απλά πεθαίνουν σιγα-σιγα κ αυτό είναι μια γενική αλήθεια.

BvB09 είπε...

Ανώνυμε, τριτε στην σειρα, το οτι φτιάξαμε μια σελίδα στο ιντερνετ δεν σημαινει οτι ξημεροβραδιαζόμαστε στο διαδίκτυο. Αν εχει πέσει στην αντίληψη σου βιντεο στο youtube, ή οτιδήποτε άλλο, στείλτο να το δούμε και εμείς.Εξάλλου δεν μπορούμε να παρακολουθούμε όλα τα τεκτενόμενα γύρω απο τον Αρη, (αλλά και γενικότερα)λογικό είναι να μας διαφεύγουν και κάποια..