Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2008

Oλοκληρώνετε το αφιέρωμα στο bulldog festival , με μια διασκεδαστική ανακοίνωση .


Επιστολή προς Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης


Κύριοι. Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ SUPER 3 σας έχει ενημερώσει εδώ και μέρες, για τη διεξαγωγή του BULLDOG FESTIVAL, της διήμερης (22 & 23 Αυγούστου 2008) γιορτής για τα 20 χρόνια από την ίδρυσή του, μέσα στο γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης.


Δυστυχώς, όμως, αυτή μας η ενημέρωση αντιμετωπίστηκε όχι απλά με αδιαφορία, καθώς δεν πάρθηκε, μέχρι το πρωί της Παρασκευής 22/8, κανένα μέτρο απαγόρευσης στάθμευσης στους χώρους πέριξ του γηπέδου, παρότι σας είχαμε τονίσει ότι αναμένεται μεγάλος αριθμός επισκεπτών, αλλά και με μια απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης - η οποία προφανώς με τη σειρά της έπρεπε να έχει ενημερωθεί για τη διεξαγωγή του Φεστιβάλ - που μπορεί να θεωρηθεί ως ύψιστος κίνδυνος για την ασφάλεια του κόσμου που θα βρεθεί στο Κλ. Βικελίδης.


Συγκεκριμένα, τα προστατευτικά κάγκελα που υπήρχαν γύρω από το γήπεδο, μετακινήθηκαν, από το Κλ. Βικελίδης στη Νέα Μηχανιώνα, εξαιτίας της διοργάνωσης ενός πανηγυριού!!!!!


Είμαστε αναγκασμένοι να δημοσιοποιήσουμε τα παραπάνω προς τα ΜΜΕ και προς κάθε αρμόδιο φορέα, καθώς δεν είναι δυνατό η ασφάλεια μιας τόσο σημαντικής, για τη Θεσσαλονίκη, εκδήλωσης και χιλιάδων ανθρώπων, να κρέμεται από μια κλωστή.
Σας "ευχαριστούμε".
H παραπάνω ανακοίνωση διατηρεί το δικαίωμα να είναι τραγική και διασκεδαστική συγχρόνως . Χρειάζεται τέχνη και μαεστρία για να πετύχεις κάτι τέτοιο , αφού σίγουρα δεν μπορεί να το κάνει ο οποιοσδήποτε αυτό .

Είναι τραγική γιατί δείχνει ότι κάποιοι συνοπαδοί μας διατηρούν ανοιχτή γραμμή με την ελληνική αστυνομία , συνεργάζονται με τους μπάτσους , τους απευθύνουν το διάλογο και άμα λάχει τους επιπλήττουν κιόλας . Για τέτοια άνεση και οικειότητα μιλάμε . Το σπουδαιότερο είναι ότι όλα αυτά γίνονται τη στιγμή που περνάει η νέα τροπολογία , οι σύνδεσμοι βρίσκονται μετέωροι και οι μπάτσοι ετοιμάζονται για νέες συλλήψεις και φυλακίσεις «παρανομούντων» οπαδών . Απ’ότι φαίνεται η αποφυγή του συνωστισμού και η επιτυχία του φεστιβάλ , αποτελεί σημαντικότερη προτεραιότητα για κάποιους .

Γι’αυτό βέβαια ζητάνε τη συνδρομή της ελληνικής αστυνομίας , του κατασταλτικού μηχανισμού δηλαδή της δημοκρατίας , των υπηρετών του αθλητικού νόμου , του Ορφανού και του Ιωαννίδη , των βασανιστών της χούντας και των δοσίλογων του 40 .Εντέλει αν δεν σας νοιάζει τίποτα από όλα αυτά , τουλάχιστον ας σεβόσασταν τον αθώο αδελφό μας , που έμεινε μήνες στη φυλακή , από αυτούς , που πριν λίγο καιρό ζητούσατε τη βοήθεια τους για την αντιμετώπιση της κοσμοσυρροής . Εκτός και αν θεωρείτε την τροχαία , κάτι διαφορετικό από την αστυνομία . Εκτός και αν θεωρείτε ότι η τροχαία δεν είναι μπάτσοι , οπότε είναι λογικό να πιστεύετε ότι δεν κάνατε κάτι κακό . Τότε θα πρέπει να σας ζητήσουμε ταπεινά συγνώμη…

Η ανακοίνωση είναι και διασκεδαστική γιατί άνετα θα μπορούσε να έχει τον τίτλο «Προσοχή ! Παιδιά μην σπρώχνεστε» . Είναι η πρώτη φορά που ζητείτε να ληφθούν έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση της κοσμοπλημμύρας , των μόλις και μετά βίας 50-60 ατόμων , τα οποία ίσα ίσα γεμίζουν ένα λεωφορείο του ο.α.σ.θ . Πραγματικά βρίσκουμε την ανακοίνωση τουλάχιστον λίγο υπερβολική και θεωρούμε ότι παρασύρθηκε και αυτή χωρίς να το θέλει , από το κλίμα ενθουσιασμού και μεγαλομανίας εκείνων των ημερών .

Δεν υπάρχουν σχόλια: