Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2008

Ο φαρισαϊσμός σε όλο του το μεγαλείο .

O νομάρχης «μας» με ανακοίνωση που έστειλε σε μ.μ.ε ζητάει την ίση μεταχείριση των πολιτών αυτής της χώρας , με αφορμή το επικείμενο παιχνίδι του Π.α.ο.κ και του Εργοτελη στην Κρήτη . Θα πρέπει λέει «όπως ταξίδεψαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Ο.φ.η. την προηγούμενη αγωνιστική , να γίνει κάτι αντίστοιχο τώρα με τους οπαδούς του δικεφάλου» . Ο νομάρχης «μας» λέει είναι υπέρ της ελεύθερης διακίνησης των πολιτών και υπέρ τον μετακινήσεων τον οπαδών . Βέβαια αυτό που ξέχασε να μας πει στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι στους οπαδούς του δικεφάλου επιτράπηκε κανονικά να ταξιδέψουν την 1η αγωνιστική για το παιχνίδι με τον Ο.φ.η στην Κρήτη . Οπότε η ανακοίνωση του είναι άστοχη και άκαιρη . Απ’όσο θυμόμαστε η μη επιστροφή των οπαδών του συμπολίτη με πλοίο από τη νήσο του Μίνωα οφειλόταν στην άρνηση των πλοιοκτητριών εταιριών να τους παραλάβουν λόγω των καταστροφών που είχαν γίνει στο πλοίο κατά την κάθοδο .

Μας κάνει όμως εντύπωση που ο «κ.» νομάρχης «μας» ξαφνικά ευαισθητοποιήθηκε για τέτοιου είδους ζητήματα . Πού ήταν τόσο καιρό που απαγορεύονταν οι μετακινήσεις των οπαδών δια ροπάλου από το κόμμα το οποίο βρίσκετε στην κυβέρνηση και υπηρετεί . Γιατί δεν έβγαινε τόσο καιρό να μας μιλήσει για τα συνταγματικά δικαιώματα . Ποιες ήταν οι ενέργειες που έκανε όλο τον προηγούμενο καιρό ; Προφανώς καμία !


Τώρα όμως που μετά τις οπαδικές αντιδράσεις και αφού είδαν ότι κάποια πράματα δεν τους βγήκαν όπως θα ήθελαν και είπαν να συμμαζευτούν λιγάκι , επιτρέποντας με κάποιο τρόπο τις μετακινήσεις των οπαδών , βγαίνει η κάθε πολιτική ευαισθητοποιημένη πριμαντόνα , για να μιλήσει εκ του ασφαλούς . Ο πολιτικαντισμός , η υποκρισία , η διγλωσσία , η όψιμη ευαισθησία , σε συνδυασμό με τον βλαχοτοπικισμό κάνουν άσχημο κοκτέιλ , δημιουργώντας εκτρώματα όπως τον «κ.» νομάρχη «μας» .

1 σχόλιο:

oldschool1914 είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ(Ν) ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ...ΤΡΑΓΙΚΟ.ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑς ΑΞΙΖΕΙ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΜΙΣΟ ΨΗΦΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΑΠΛΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ....ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.