Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

Ένας ποδοσφαιριστής παράδειγμα προς μίμηση .


Τη διετή φυλάκιση του Ολεγκέρ Πρέσας παίκτη του Άγιαξ και πρώην αμυντικού της Μπαρτσελόνα , ζήτησε η εισαγγελία της Βαρκελώνης .
Ο πρώην αμυντικός των μπλαουγράνα κατηγορείτε ότι στις 27 Σεπτεμβρίου του 2003 συμμετείχε σε επεισόδια μαζί με άλλα πενήντα άτομα στην περιοχή Σαμπαντέλ(περιοχή της Βαρκελώνης) .
Τα επεισόδια σύμφωνα με την έκθεση της εισαγγελίας ξεκίνησαν όταν γείτονες της οδού concepcion de sabadell λίγο μετά τις 24 κάλεσαν την αστυνομία λόγω της φασαρίας που προκαλούσαν θαμώνες του μπαρ Βemba .
Στην αρχή οι αστυνομικές δυνάμεις αντιμετωπίστηκαν περιφρονητικά από τους θαμώνες , αλλά εν συνεχεία τους επιτέθηκαν με πέτρες , μπουκάλια και σακούλες σκουπιδιών .
Ο Ολεγκέρ Πρέσας κατηγορείτε ότι ήταν αυτός που τραυμάτισε στον αγκώνα αστυνομικό κατά τη διάρκεια των ταραχών .
Δηλώνω την αμέριστη συμπαράσταση μου στον ποδοσφαιριστή και μακάρι και άλλοι ποδοσφαιριστές σύντομα να ακολουθήσουν το λαμπρό παράδειγμά του..

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ti mas les re kitrinh sfaira gia ton presas..posos mas endiaferei an o sygekrimenos tagaros htypise mpatsous,asfalites,anarhikous,
gabrous,paoktzhdes H syntaksiouxous!!!

ehei problhmata o kosmos k eci kathese k asxolise me to prwhn palto ths barcelona? mallon ine toso palto pou oute o syllekths paltwn konths prospathise na ton kanei katoiko thessalonikhs..
pali kala gia emas..

oso gia ta xeftylikia sas sto mats me ton atromhto k meta peita mas gia tis politiko-aerologies sas peri-autonomias..

idou h rodos idou k to phdhma..

Yellow Bullet είπε...

H AΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ .ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΝΤΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΜΕΝΑ . ΚΑΤΑΤΑΛΑ ΔΕΝ ΣΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ , ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΘΗΣΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΧΟΛΙΟ .
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΡΕΤΣΙΝΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΗΜΕΡΙΣΙΩΣ . ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΕΡΙ ΞΕΥΤΗΛΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΚΤΛ . ΘΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΗΜΙΣΩ ΟΤΙ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΕΘΝΙΚΗ , ΤΟ ΣΑΙΤ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΙΣ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ . ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΙΝΕΙΣ . ΧΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ , ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ , ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΤΑ ΛΟΓΙΑ .
ΜΑΡΕΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΣΥΓΧΡΩΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ..ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟ ΓΙΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ .
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΡΕΤΣΙΝΑ . ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ-ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΙΩΜΕΝΟΙ .

Ανώνυμος είπε...

..milao gia to persino atromhtos - arhs sto kypello an gnorizeis,kai gia th sygekrimenh omada 'autonomwn' k thn epithesi pou dexthike apo kati 'sympathi' bulldog omoideates mas..na mi anaferw to pani pou par8ike,einai monadiko fainomeno sta xronika..
fysika auto egine k mporei na ginei opote thelisoun ta sygekrimena bulldog giati h autonomia ths thyras1 dystixos mono sto internet kanei aisthiti thn parousia ths..

thelo na anaferw oti oi politiko-ideologikes sas aerologies me afhnoun pagera adiaforo san areiano k an to tagari ths barca xtypaei mpatsous sta barakia poy sihnazei..oi 'anarho'taseis sas pantos mou thymizun entona thn gnosth sxesh syndesmou tou sympolith me to antieksouastiko kinhma sth polh ta teleutaia xronia..

ta politika pote den eixane thesi ston arh mas,k oute prepei na exune sto mellon..an thes thn apoluth eilikreinh gnwmh mou..toulaxiston oi tourkoi einai energoi k sto dromo..ite afora ta opadika ite ta politika..auto ofeiloume na to paradextume k na koitaksoume na doume ta dika mas opadika problhmata..

Oso afora ta blog prwtoi magges eistai,gia auto k eimaste skymenoi ypo twn superadwn mia zwh..

Yellow Bullet είπε...

οι αυτονομοι ουδεμια αναμιξη ειχαν με το συγκεκριμενο περιστατικο που αναφερεις και σου επαναλαμβανω οτι οι αυτονομοι ξεκινουν τον αυγουστο.
οποτε οι αναφορες σου του στυλ "τα ξεφτιλικια σας" και η αναφορα του ονοματος "αυτονομοι" για το περιστατικο του ατρομητου απο μερια σου , μονο αλλου ειδους εντυπωσεις προσπαθουν να προκαλεσουν , που ουδεμια σχεση εχουν με την πραγματικοτητα . απ την πλευρα μου χερομαι οτι καταδικαζεις το συγκεκριμενο περιστατικο , το οποιο ακουω οτι εχει γινει απο σενα . φανταζομαι ομως οτι δεν ειναι και το μοναδικο ολα αυτα τα χρονια .
οι πολιτικο-ιδεολογικες "αερολογιες" μας μπορει να σε αφηνουν αδιαφορο , αλλα εξισου αδιαφορο αφηνουν και εμενα οι απολιτικο-ιδεολογικες αερολόγιες σου . εντελει μπορεις απλα να μην ασχολησε με αυτα που γραφουμε , δεν σε κραταει κανενας με το ζορι . Και μενα προσωπικα δεν με αφορα καθολου αν ο Πρεσας ειναι ποδοσφαιρικα ταγαρι η οχι , γιαυτο και δεν ασχολουμε . γουστα ειναι αυτα . φυσικα οι τασεις των παοκτζιδων , των ηρακλιδεων και οπιοδηποτε αλλων ειναι δικο τους εσωτερικο θεμα , το οποιο προφανως εμενα δεν με πολυ αφορα .
φυσικα και τα πολιτικα παντα ειχαν σχεση με τον αρη και γενικα θα ελεγα με ολες τις ομαδες και σε ολες τις χωρες . δεν νομιζω να χρειαζετε ιδιαιτερη αναλυση . απ αυτα που γραφεις προφανως καταλαβαινω οτι διαφωνεις και με ολους αυτους που αλλοτε βγαζαν αγκιλωτους σταυρους , ελληνικες σημαιες , συνθηματα με πολιτικες αναφορες , εκδηλωσεις για την "ελληνικοτητα" της μακεδονιας ,μεχρι και επισιμα φιλικα απο την παε προς τιμην των δυο σεφταλιων-χαλουμιων περσι με το αποελ . απ αυτα που γραφεις προφανως καταλαβαινω οτι διαφωνεις και με ολουσ αυτους μου μιλανε για βατοπαιδια , χρηματιστηρια , να ψηφιζουμε τον εναν η τον αλλον πολιτικο κτλ . απ αυτα που γραφεις προφανως καταλαβαινω οτι διαφωνεις με τον ελεχο του ποδοσφαιρου και καθε αθληματος απο τους πολιτικους , την πολιτικη , τα κομματα κτλ ; απλα για να απαλαγουμε απο αυτα μας προτεινεις τον απολιτικο δρομο σου . σορρυ αλλα προφανως διαφωνο! το μονο που καταφερνει ο απολιτικος δρομος σου ειναι απλα να αναπαραγει τον ελεχο του ποδοσφαιρου και των αλλων αθληματων απο τα κομματα , τους πολιτικους κτλ.απο κει και περα το μπλογκ εχει παρα πολλα πραματα μεσα τα οποια μπορεις να διαβασεις , εχτος και αν βαριεσε να διαβαζεις γιατι το θεωρεις "περιτο" και "αχρειαστο" .
επειδη καταλαβαινω οτι εχεις ενα ειλικρινες ενδιαφερον για καποια πραγματα και αν νομιζεις οτι το μπλογκ μας ειναι αχρειαστο και δεν ειναι αυτος ο "σωστος" δρομος , μπορεις να ακολουθησεις αυτες που θεωρεις εσυ σωστες λογικες για τη "σωτηρια" του οπαδικου κινηματος της ομαδας μας .
απο κει και περα η αποψη μου ειναι οτι ειναι εξισου σημαντικο να μιλας γιαυτα που πιστευεις , εστω και μεσα απο ενα μπλογκ..και αυτο το κανουν ολοι "φιλικα προσκειμενοι και μη" .