Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2008

Ο θαυμαστός κόσμος του ποδοσφαίρου .

«Απ’ότι φαίνεται ο κ.Ψυχομάνης δεν μπορεί να διοικήσει . Υπάρχει πρόβλημα» . «Ο Γιώργος Ψυχομάνης δεν μπορεί να διοικήσει την ελληνική διαιτησία . Δεν είναι το ίδιο αυστηρός προς όλες τις κατευθύνσεις . Δεν έχουμε προκοπή με αυτόν . Έχουμε τρομακτικά παράπονα» . Τάδε έφι ο μεγάλος θείος του ελληνικού ποδοσφαίρου Σωκράτης Κόκκαλης και έτρεξαν να τον παρηγορήσουν όλα τα πιόνια (πρόεδροι) των υπολοίπων ομάδων της σούπερλιγκ . Έπρεπε να αποκατασταθούν βλέπετε οι αδικίες εις βάρος του θείου , ο οποίος είναι και σε κρίσιμη ηλικία , δεν χρειάζεται να τσαντίζεταιαναίτια . Μέσα σε αυτούς που έτρεξαν να δηλώσουν την συμπαράστασή τους και ο επιστήθιος φίλος του , ο νέο εκλεγμένος πρόεδρος της Ε.Π.Ο , Βασιλάκης Καΐλας , ε συγνώμη για την αγένεια στο πρόσωπο του και στους θεσμούς , Γκαγκάτσης ήθελα να πω . Ο οποίος μετά από μερικές μέρες αφότου άστραψε και βρόντηξε ο θείος πρότεινε την αντικατάσταση του Γιώργου Ψυχομάνη από την Κ.Ε.Δ με Σουηδό παρατηρητή .

Για να περάσουμε τώρα για λίγο στον κ. Πηλαδάκη ( πρόεδρο της Λάρισας , της σούπερλιγκ ) . Ας δούμε τη δήλωνε πέρσι . «Από τον Ψυχομάνη καλύτερα θα τα πήγαινε ο Βατσινάς αν τον βάζαμε αρχιδιαιτητή . Μεγαλύτερη εμπιστοσύνη του έχω» . Τέτοια δήλωνε μεταξύ όλων των άλλων ο «κ.» Πηλαδάκης και οδηγούνταν στον αθλητικό δικαστή και η ομάδα του είναι η αλήθεια είχε μερικές από τις χειρότερες διαιτησίες την περσινή χρονιά . Φέτος απ’ότι φαίνεται όμως τα βρήκε με αυτούς που θεωρούσε υπαίτιους για την περσινή του παραίτηση του από την προεδρία της σούπερλιγκ και την αποχή του από τα κοινά . Έτσι άλλαξε και η άποψη του για την ελληνική διαιτησία και βέβαια και οι δηλώσεις του . «Με ικανοποιεί ο τρόπος που αντιμετωπίζετε η ελληνική διαιτησία , ας είμαστε λίγο καλόπιστοι» . «Είναι παρήγορο ότι τα λάθη γίνονται εναντίον όλων των ομάδων και δεν υπάρχει συγκεκριμένη κατεύθυνση» . Μετά από αυτές τις δηλώσεις βέβαια ακολούθησε η σφαγιαστική διαιτησία του Ο.Φ.Η στον μεταξύ τους αγώνα .

Δύο λόγια για την φαρσοκωμωδία στην οποία ζούμε και το θέατρο του παραλόγου που είμαστε αναγκασμένοι να βιώνουμε καθημερινά .

Δεν υπάρχουν σχόλια: