Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008

Πρεμιέρα για το τμήμα μπάσκετ .

H αυλαία έπεσε, τα φώτα έσβησαν, οι ηθοποιοί αποχώρησαν, το κοινό σηκώθηκε από τις θέσεις του. Η εποχή του Γκάλη , του Γιαννάκη , του Φιλίππου και των άλλων παιδιών έχει περάσει ανεπιστρεπτί . Οι μέρες που η ομάδα μας κατακτούσε τον έναν τίτλο πίσω από τον άλλον και συγκλόνιζε όλη την Ευρώπη είναι αρκετά μακρινές . Από τότε άλλαξαν πολλά .
Για διάφορους λόγους άρχισε η πτώση και η μυρωδιά από την μπόχα της σήψης είχε γίνει αφόρητη . Η ομάδα κάποια στιγμή έφτασε να αγωνίζεται για την σωτηρία της και αφού ξεπέρασε αυτήν τη δοκιμασία κάπου εκεί σιγά σιγά άρχισε με αργά αλλά σταθερά βήματα να αναγεννιέται από τις στάχτες της . Σήμερα έχει φτάσει να βρίσκετε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο . Μακριά από τις λαμπρές μέρες του παρελθόντος , αλλά και μακριά από τις μέρες που αγωνιζόταν με τον Μίλωνα για τον υποβιβασμό στην Α2 . Προς το παρόν η έξοδος από την 3-4-5 θέση δεν μοιάζει να είναι ιδιαίτερα εφικτός στόχος . Ίσως το μεγάλο άλμα να αργήσει να γίνει αρκετά ακόμα .


Όλα αυτά όμως δεν λένε απολύτως τίποτα . Η συμπαράσταση μας στην ομάδα πρέπει να είναι δυνατή όσο ποτέ . Με τη δική μας συμπαράσταση θα επανέρθει εκεί που βρισκόταν κάποτε . Πίσω στο θρόνο της . Σκηνές από την περσινή χρονιά όπου η ομάδα αγωνιζόταν πολλές φορές με 1000-1500 και λιγότερους φιλάθλους δεν είναι και ότι καλύτερο . Ο λαός του Άρη έχει πολύ μεγαλύτερη δυναμική και το έχει αποδείξει πάμπολλες φορές . Η συμπαράσταση χρειάζεται στα δύσκολα , στα εύκολα όλοι θα πάνε . Στήριξη λοιπόν στο τμήμα μπάσκετ .
Από την πλευρά τους οι παίκτες πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και η διοίκηση να κάνει κάθε φορά το καλύτερο δυνατό . Όλοι θα κριθούμε από τις πράξεις μας στην τρέχουσα περίοδο . Λαός , παίκτες , διοίκηση ..
Η αρχή λοιπόν γίνετε αύριο με τον Πανελλήνιο στις έξι η ώρα στο παλαί ντε σπορ . Όσοι πιστοί προσέλθετε ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: