Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008

Gagatso League..



O πρώην δικηγόρος του Ολυμπιακού και αγαπημένο παιδί του Σωκράτη Κόκκαλη , Βασίλης Γκαγκάτσης , επανεξελέγη στο τιμόνι της Ε.Π.Ο για ακόμη μία φορά . Παίζοντας στην ουσία μόνος του σε αυτές της εκλογές αφού η αντίπαλη παράταξη υπό την ηγεσία του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού και εκλεκτού της καρδιάς του πρώην υφυπουργού αθλητισμού Γιώργου Ορφανού , Πάρης Γεωργακόπουλος , αποχώρησε μόλις μια μέρα πριν τις εκλογές . Έτσι ο Βασίλης Γκαγκάτσης θα συνεχίσει να είναι ο απόλυτος άρχοντας του ελληνικού ποδοσφαίρου και τα πουλάκια θα συνεχίσουν να ενημερώνουν τον θείο Κόκκαλη όποτε χρειαστεί για αντικανονική συμμετοχή παικτών στους αγώνες του θρύλου .

Ικανοποιημένη από τη διοικητική πορεία του Βασίλειου στην Ε.Π.Ο φαίνεται ότι έμεινε και η σούπερλιγκ , αλλιώς δεν εξηγείτε το ότι αποφάσισε στη συνεδρίαση της να δώσει τη στήριξή της στον Βασίλη Γκαγκάτση . Με 10 ψήφους υπέρ ( Άρης ,Ολυμπιακός , Π.α.οκ , Πανσερραικός , Εργοτέλης , Θρασύβουλος , Πανθρακικός , Ξάνθη , Λεβαδειακός , Αστέρας Τρίπολης) και 6 λευκά (Παναθηναικός , Α.ε.κ , Ηρακλής , Λάρισα , Ό.φ.η , Πανιώνιος) ανανέωσε τη στήριξη της στο πρόσωπο του Ιούλιου Καίσαρα της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας .

Παρόλο την εκλογή του βέβαια στην προεδρία της Ε.Π.Ο υπάρχουν ακόμα αρκετοί πονοκέφαλοι που απασχολούν τον Βασίλη Γκαγκάτση . Έχει ήδη παραπεμφθεί σε δίκη με την κατηγορία 2 αδικημάτων απιστίας και 5 για πλαστογραφία , τα οποία είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα . Εκκρεμεί επίσης ακόμη η έρευνα για αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα από το Σ.Δ.Ο.Ε και την υπηρεσία ειδικών ελέγχων του υπουργείου οικονομικών . Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι στο τέλος θα τα βρούνε βέβαια και έτσι ένα ακόμη σίριαλ θα έχει αίσιο τέλος . Αυτό φανερώνει και η επανεκλογή του Βασίλη Γκαγκάτση στην προεδρία και η κίνηση ενός Πασοκάνθρωπου όπως αυτός να στελεχώσει το ψηφοδέλτιο του με στελέχη που υπόκεινταν κατά 70% στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας . Εδώ η κυβέρνηση τα βρήκε με τον άλλοτε θανάσιμο εχθρό της Σωκράτη Κόκκαλη , τον οποίο έμπασε στον Ο.Π.Α.Π , στον Βασιλάκη θα κολλήσει .

Οι επαναστάτες του γλυκού νερού απέδειξαν για ακόμη μια φορά ότι οι επαναστάσεις κρατούν μέχρι την κρίσιμη στιγμή της ψηφοφορίας . Εκεί πηγαίνουμε με το κατεστημένο . Ψηφίζουμε δαγκωτό Γκαγκάτση ! Δηλαδή Κόκκαλη! Βέβαια μετά από λίγο καιρό θα βγαίνουν πάλι και αφού το θέμα ξεχαστεί κάπως , σαν celebrity persones που είναι στα μ.μ.ε και θα κάνουν εκ νέου τσεγκεβαρίστικες δηλώσεις περί ανέμων και υδάτων , ίσα ίσα για τα μάτια του κόσμου . Ουτισιάλλος όμως δεν έχουν ανάγκη αφού οι αυλικοί τους θα φροντίσουν να ενημερώσουν την κοινή γνώμη , αν δεν επιλέξουν το δρόμο της σιωπής , ότι πιέστηκαν , αναγκάστηκαν , μα τι να κάνουν , να πολεμήσουμε «μόνοι» μας , για το καλό της ομάδας και άλλες εφευρέσεις της στιγμής . Εμπρός για νέα Γκαγκατσοκύπελλα!!


Τους παίζει στα δαχτυλάκια ο θείος...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Eπιτελους καποιος κανει κριτικη στον χοντρο!!!

Μπραβο ρε μαγκες...Να καπιοι που δεν τρωνε την φολα!!!

ΑΡΗ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΖΩ...