Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008

Σας ευχόμεθα και εις τα ανώτερα!

Στην αρχή υπέθεσα ότι πρόκειται για μια απλή παράλειψη, απ΄αυτούς που μέσα στην "φούρια" και το άγχος τους για την όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση της τιμητικής εκδήλωσης, ξέχασαν να μας καλέσουν! Μετά σκέφτηκα ότι πρόκειται για μια απλή απερισκεψία. Στην συνέχεια αυτές οι σκέψεις, που συνεχώς στροβίλιζαν στο μυαλό μου, δώσανε την θέση τους στην στενοχώρια. Στενοχώρια σε σημείο κατάθλιψης. Τελικά ήταν αλήθεια! Η Π.Α.Ε. δεν μας κάλεσε στην εκδήλωσή της!
Γνωρίζοντας πως "ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός" σε τέτοιες περιπτώσεις, περιμένω εναγωνίως τον επόμενο μήνα για να αναρρώσω.
Αν και δεν μου ζητήθηκε, παρόλ΄αυτά θέλοντας να συνεισφέρω στην αρτιότερη διοργάνωση της εκδήλωσης και παρακάμπτοντας -μετα δυσκολίας- την κατάθλιψή μου, θα ήθελα να υπενθυμίσω στην Π.Α.Ε. να καλέσει τουλάχιστον (αν δεν προνόησε να το κάνει μέχρι στιγμής) τους παρακάτω αξιότιμους : τους κυρίους Ορφανό και Ιωαννίδη, τον πρόσφατα τιμώμενο με την ψήφο μας κ. Βασίλη Γκαγκάτση, τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρόεδρο της Βουλής κ. Σιούφα, την εταιρεία τοποθέτησης καμερών υψηλής ευκρίνειας στο γήπεδο Κλ. Βικελίδης, τους Γιοσάκη και Εφραίμιο, τον Αρη Σπηλιωτόπουλο, τον διευθυντή της Siemens, τον κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη, εκπρόσωπο των Mac Donalds, τον Κ. Καραμανλή, τους εμπλεκόμενους αστυνομικούς υπαλλήλους στην υπόθεση "γυψόχτιστη ζαρντινιέρα", τον κ. Γιώργο Καρατζαφέρη, τον Μητσοτάκη... αυτά. Α, ναι! Και τον θείο Σωκράτη (πώς μου ξέφυγε;).
Επίσης σαν άνθρωπος ντροπαλός και χαμηλών τόνων που δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να παραβρεθεί μαζί με κοσμικούς κύκλους που αγαπάνε την δημοσιότητα και το θεαθήναι, δηλώνω με όλη την ειλικρίνειά μου στην Π.Α.Ε. , πως οι αγαθές προθέσεις της είναι γνωστές στον φίλαθλο κόσμο μας, δεν χρειάζονται φανταχτερές εκδηλώσεις για να πειστούμε

Ένα απλό μέλος των "Αυτόνομων Αρειανών"
παραπονεμένος, αλλά παρολ΄αυτά...Γοητευμένος.


















Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα πραγματοποιήσει εκδήλωση προς τιμήν των Επίσημων Χορηγών και Υποστηρικτών της, την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου και ώρα 20:00 στο bar MISTRAL.
Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους Μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου, Αξιωματούχοι της πόλης μας, οι Διοικήσεις των ΠΑΕ, ΚΑΕ και ΑΣ ΑΡΗΣ, σύσσωμες οι ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ του Συλλόγου μας καθώς και εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: