Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Στη μνήμη του Δημήτρη Χριστούλα.

Την δική τους απάντηση έδωσαν στο Κιάτο Κορινθίας μετά το τέλος πορείας που διοργανώθηκε στη μνήμη του Δημήτρη Χριστούλα, στον τέως εκπρόσωπο τύπου και βουλευτή με το συνδυασμό του ΠΑ.Σ.Ο.Κ. στο νομό Κορινθίας, Πάνο Μπεγλίτη, για τις δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό σχετικά με την απόφαση του Δημήτρη Χριστούλα να δώσει τέρμα στη ζωή του στην πλατεία Συντάγματος.




Τα όσα δήλωσε ο βουλευτής βέβαια δεν βρίσκονται παρά στο ίδιο μήκος κύματος με τα όσα παίζουν και προβάλουν από το πρωί μέχρι το βράδυ τα ίδια τα κανάλια μέσω των δελτίων ειδήσεων, των ενημερωτικών-ειδησεογραφικών εκπομπών, προκειμένου να νομιμοποιήσουν και να γίνουν αποδεκτές οι απάνθρωπες πολιτικές που εισήχθησαν, ως το αναγκαίο, σωτήριο σχέδιο που έπρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό.


Αν κάποιοι «όπλισαν» τον Πάνο Μπεγλίτη με την άνεση να λέει ότι λέει, είναι οι ίδιοι οι δημοσιογραφικοί κύκλοι. Ας μη χύνουν λοιπόν κροκοδείλια δάκρυα και πουλάνε όψιμη ευαισθησία, μπας και ψήσουν τον κόσμο ότι τον συμπονάνε, είναι μαζί του και θέλουν το καλό του.


Μαζί τα λέτε.. κατά το.. μαζί τα φάγαμε.