Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Φαρσοκωμωδία.

Διεκόπη οριστικά κατά της εννιά παρά κάτι μετά από μία ώρα και πλέον διακοπή ο χθεσινός αγώνας της ομάδας με τον Αστέρα Τρίπολης και ενώ η αναμέτρηση βρισκόταν στο 43΄ λεπτό.


Η αρχή έγινε στο 34΄ όταν η επόπτρια έφυγε από τη θέση της και κατευθύνθηκε προς τον διαιτητή του αγώνα για να τον ενημερώσει ότι κάποιοι τις πέταξαν «αντικείμενα».


Εν συνεχεία στο 43΄ η Χρυσούλα Κουρομπύλια δέχτηκε ένα μισοάδειο, αγνώστου μάρκας, πλαστικό μπουκαλάκι νερό, που τη βρήκε στην δεξιά κοιλιακή χώρα και έπεσε στο έδαφος «ξερή» σφαδάζοντας από τους πόνους. 




Αργότερα σηκώθηκε κάνοντας μορφασμούς και πιάνοντας το στομάχι της, το συκώτι, με το δεξιό πλευρό να έχει παραλύσεις εξαιτίας του χτυπήματος.








Ακολούθως οι διαιτητές διέκοψαν τον αγώνα και αποσύρθηκαν για να εμφανιστούν μετά από σαράντα λεπτά ζητώντας να εκκενωθεί κατά το ήμισυ η θύρα 2 (!!!), που βρισκόταν από την πλευρά της 2ης βοηθού, διαβεβαιώνοντας ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί, ενώ η ίδια δεν είχε καμία αντίρρηση επ΄αυτού.


Η εκκένωση της θύρας, μέχρι τη γραμμή του κέντρου, ξεκίνησε, αλλά όταν ολοκληρώθηκε η Χρυσούλα Κουρομπύλια δήλωσε αδιαθεσία.   




Ο Σταύρος Τριτσώνης που στο περσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Π.Α.Ο.Κ. για την προημιτελική φάση του κυπέλλου, όταν ο βοηθός του αγώνα,  Πέτρος Τρύφων, είχε δεχτεί κέρμα στο κεφάλι και «κατέρρευσε» στο χορτάρι, τον παρακαλούσε να σηκωθεί, προφασίστηκε ότι η εκκένωση δεν έγινε μέσα σε πέντε με δέκα λεπτά που είναι το προβλεπόμενο όριο από τον Κ.Α.Π. και αποφάσισε την οριστική διακοπή του εξαιτίας της ψυχολογικής φόρτισης και κατάστασης της βοηθού.





Ο εντεταλμένος γιατρός του αγώνα από τη Σούπερ Κλίκα, Γιάννης Γιαννούλης, δήλωσε πως:


«Παθολογικά και κλινικά δεν είχε τίποτε ιδιαίτερο και δεν μπορούσε να δικαιολογηθεί η διακοπή του αγώνα. Την εξέτασα δυο φορές, αλλά δεν είχε τίποτε απολύτως».


«Ψυχολογικά δεν ήταν στην καλύτερη φάση, είχε μια ταραχή προσπαθήσαμε να την ανατάξουμε για να συνεχίσει το παιχνίδι αλλά δεν ήταν στα καλά της. Πάντα σε θέμα ψυχολογίας μιλάμε γιατί παθολογικά δεν είχε τίποτα. Είχε μια ευαισθησία στην κοιλιά, αντικειμενικά δεν είχε τίποτα. Την προέτρεψα να βγει στο παιχνίδι αλλά δεν ήθελε να βγει. Η δεύτερη εξέταση έγινε μετά την εκκένωση της κερκίδας και δεν δικαιολογείται να μην συνεχίσει το παιχνίδι, κάτι το οποίο και παραδέχτηκε. "Εγώ μπορώ να συνεχίσω", είπε αλλά ήταν ταραγμένη».


«Έχω επίσημη ενημέρωση από το Ιπποκράτειο σχετικά με τις εξετάσεις της κ. Κουρομπύλια. Οι εξετάσεις ήταν αρνητικές. Δεν έδειξαν κανένα παθολογικό αίτιο και σε λίγη ώρα θα έχουμε τα αποτελέσματα και στα χέρια μας».


«Τέτοιο περιστατικό είδαμε πρώτη φορά. Και η ίδια ισχυρίστηκε στην κατάθεση ότι δεν έχει πρόβλημα παθολογικό και θα μπορούσε να βγει αλλά ψυχολογικά δεν ήταν καλά. Έχω πληροφορηθεί ότι οι εξετάσεις βγήκαν καλές και αντικειμενικά δεν συνέτρεχε λόγος διακοπής».


Η Χρυσούλα Κουρομπύλια, παρόλο την αρχική άρνηση της, μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.


Η εντατικολόγος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του νοσοκομείου, Μαρία Πασακιώτου, ανέφερε σήμερα πως: "Φέρει μία εκδορά την κοιλιακή χώρα, όπου και την χτύπησε ο μπουκάλι, αλλά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Δεν φέρει καμία άλλη σωματική φθορά. Ίσως υπέστη ένα σοκ από το χτύπημα, αλλά σωματικά δεν είχε κάτι το ανησυχητικό".


Στον εντός έδρα αγώνα της ομάδος με τον Λεβαδειακό που είχε γίνει στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής στις 29 Γενάρη, σε ένα καρμπόν σκηνικό τότε, ο διαιτητής του αγώνα Δημήτρης Θάνος, είχε διακόψει τον αγώνα στο 41' λεπτό διότι έπεσε στην βοηθό διαιτητή, Χρυσούλα Κουρομπύλια, «υγρό άγνωστης προέλευσης».