Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012

Άγγελος Σπυρίδων.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και μέλος της ομάδας που κατέκτησε το κύπελλο το 1970, Άγγελος Σπυρίδων, αναφέρθηκε στην φετινή αγωνιστική παρουσία της ομάδας, τα διοικητικά «λάθη» και φυσικά στη σαπουνόπερα της αγοράς των μετοχών της ομάδας από το λαμόγιο και τους ομοίους του.
«Ήταν μια χρονιά εφιαλτική για τον Άρη, διότι δεν έγινε προγραμματισμός από την αρχή. Έγιναν πολλά λάθη και μέσα σε αυτά άλλαξαν τέσσερις προπονητές και η ομάδα δεν έφτασε ούτε στην Ευρώπη. Έγιναν πολλά λάθη, πρέπει να γίνεται σχεδιασμός. Δεν γίνεται κάθε χρόνο να διώχνεις μια εντεκάδα παίκτες και να παίρνεις δεκαπέντε. Πρέπει να υπάρχει σταθερός κορμός και σε αυτόν να στηρίζεσαι».


«Το μόνο όφελος είναι ότι βγήκαν δυο, τρία παιδιά που χρησιμοποιήθηκαν και θα είναι κέρδος για τον Άρη. Είναι παταγώδης η αποτυχία και φρικιαστική η χρονιά για τον Άρη. Εμένα δε μου φτάνει ο στόχος της Ευρώπης, αλλά θέλω ένα κύπελλο ή και ένα πρωτάθλημα. Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος και πρέπει να γίνει περισυλλογή και να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη».


«Ίσως δεν υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι για να συμβουλεύσουν σωστά. Φορτώθηκε ο σύλλογος με τεράστια ποσά και με παλτά. Με 700άρια και 800άρια και παίκτες που δεν προσέφεραν τίποτα. Για μένα παίκτες όπως οι... πρέπει να φύγουν. Υπάρχουν παίκτες καλοί με λιγότερα χρήματα που μπορούν να προσφέρουν περισσότερα...».


«Είμαι κατά στην πρόταση. Έδιωξαν κάποιους ανθρώπους που μπορούσαν να βοηθήσουν οικονομικά. Διαφωνώ και δεν πρέπει να γίνει αυτό, δηλαδή η πώληση των μετοχών. Να κρατήσει τις μετοχές η Λέσχη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: