Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Δράσεις εντός και εκτός γηπέδου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - Π.Α.Ο.Κ. (8/4/12).


(ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ 
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ
4-4-12 
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ Κ. ΔΗΜΗΤΡΗ)





ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (8/4/12).


(ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΘΥΣΙΑ ΣΟΥ
ΤΟ ΕΝΑΥΣΜΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ)





 (ΣΠΕΙΡΑΤΕ ΦΟΒΟ
ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΤΕ ΟΡΓΗ)





ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ (5/4/12).

Ενός λεπτού σιγή κρατήθηκε στον αγώνα μπάσκετ του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι στη μνήμη του δολοφονημένου Δημήτρη Χριστούλα. Εκτός από τα δύο που ακολουθούν υπήρχε και 1 τρίτο που ανέγραφε, "Δεν ήταν αυτοκτονία, ήταν κυβέρνησης και τρόικας δολοφονία".


(ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΧΤΙΣΩ ΜΙΑ ΦΩΛΙΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ
ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ...
ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΗΤΗ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ...)




 (ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΥΧΗ)





ΛΑΡΙΣΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (4/4/12).

Πανό για τον φίλαθλο της Θεσσαλικής ομάδας που συνελήφθη στον εκτός έδρας αγώνα της Λάρισας με τον Πιερικό στις 28 Μαρτίου και στον οποίο επιβλήθηκε 6μηνη φυλάκιση χωρίς αναστολή, σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο. Κατηγορήθηκε για ρίψη καπνογόνου στον αγωνιστικό χώρο.


(ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ
ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΝΟΜΟ
ΦΥΛΑΚΗ ΣΕ ΟΠΑΔΟΥΣ
ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΠΝΟΓΟΝΟ)




 (Η ΣΤΕΓΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ!
ΟΧΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ)





ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΓΕΡΑΚΑΣ (2/4/12).

Πανό για τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και σωτήρα του ποδοσφαίρου. Στο Λουτράκι θα γίνει το final-4 κυπέλλου του ποδοσφαίρου σάλας.


(ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ 
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ
ΜΕ ΠΙΛΑΒΙΟ ΠΑΡΕΑ)





ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (29/3/12).

Πανό για την τακτική της Ελληνικής αστυνομίας να δημοσιοποιεί τα προσωπικά δεδομένα ατόμων που έχουν συλληφθεί, όπως έγινε με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που συνελήφθησαν στον πρόσφατο αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο Νόμος 2472/97 αναφέρεται στην "Προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα".


 (Ο ΝΟΜΟΣ 2472/97 
ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 2
ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ;)






ΗΡΑΚΛΗΣ - ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ (28/3/12).


(ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ 
ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ)





ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (18/3/12).

Πανό συμπαράστασης στους εργαζόμενους της Ελληνικής Χαλυβουργίας που βρίσκονται στην 161 ημέρα απεργίας.


(ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΟΥΣ)






Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΞΑΝΘΗΣ.


(ΚΛΕΦΤΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΦΥΛΑΚΗ!
ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ)





Ποδοσφαιρικός αγώνας αλληλεγγύης στους 400 εργαζόμενους της Ελληνικής Χαλυβουργίας στον Ασπρόπυργο Αττικής, έγινε στις 14 Δεκεμβρίου. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την ανθρωπιστική, κοινωνική, αθλητική κίνηση, «Hasta la Victoria Siempre», σε συνεννόηση με τη διοίκηση του σωματείου των εργαζομένων.




Ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο του Αίαντα στην παραλία Ασπρόπυργου και αναμετρήθηκαν οι ομάδες της «Hasta la Victoria Siempre» με την ομάδα των απεργών που πλαισιωνόταν από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της Προοδευτικής, Τάκη Καλούδη και Χρήστο Άννη, μέλη του συνδέσμου φίλων της Μπαρτσελόνα στην Αθήνα, καθώς και τον πρώην ομοσπονδιακό προπονητή Γιάννη Παπαδάτο.




Το εναρκτήριο λάκτισμα του αγώνα έδωσε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Μίμης Παπαϊωάννου.


Νωρίτερα την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε μικρή συναυλία στο χώρο της απεργίας με το Βασίλη Λέκκα, τον πόντιο τραγουδιστή Μιχαηλίδη Βασίλη και ποντιακό χορευτικό. Τη συμπαράστασή τους εξέφρασαν με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους οι ηθοποιοί Ηλίας Λογοθέτης, Γιάννης Μποσταντζόγλου και Τάκης Βαμβακίδης.




Ενώ στις 10 Δεκέμβρη διεξήχθη στον προαύλιο χώρο του εργοστασίου συζήτηση με θέμα: "Το ποδόσφαιρο και η κοινωνία στην περίοδο της κρίση".