Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Θαύμα, θαύμα..

Με ομόφωνη απόφαση στη σημερινή της συνεδρίαση η Δευτεροβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έκανε δεκτή την έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα και κατακύρωσε τον διακοπέντα αγώνα υπέρ του Αστέρα Τρίπολης.




Ακόμη η ομάδα τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, πρόστιμο 40 χιλιάδων ευρώ και ποινή διεξαγωγής ενός αγώνα χωρίς κόσμο.


Η ανακοίνωση της Γ.Γ.Α., της Ε.Π.Ο., του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, του δημοσιογραφικού σιναφιού και του επί σειρά ετών προέδρου της Ε.Π.Ο. και δικηγόρου του Ολυμπιακού μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο, Βασίλη Γκαγκάτση, που εκπροσώπησε την ομάδα της Τρίπολης στη σημερινή εκδίκαση:


 «Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα Παναγιώτη Καρρά κατά της υπ αριθμόν 142/10-4-2012 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League. Εξαφανίζει εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση


Απορρίπτει την ένσταση της ΠΑΕ Άρης για αντικανονική διακοπή του αγώνα της 8-4-2012, ΠΑΕ Άρης-ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης. Δέχεται ότι η ΠΑΕ Άρης τέλεσε την πειθαρχική παράβαση του άρθρου 15 παράγραφος 3 εδάφιο γ-ε του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ


Επιβάλλει στην ΠΑΕ Άρης χρηματική ποινή 40.000 ευρώ και ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές. Κατακυρώνει τον διακοπέντα αγώνα υπέρ της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης με τέρματα 3-0 και τιμωρεί την ΠΑΕ Άρης με αφαίρεση τριών (-3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου».