Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Φιλικό.

Φιλικό στη μνήμη του Γιώργου Κορυφίδη, παλιού παράγοντα της ομάδας, θα δώσουν την Τετάρτη οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου με τους βετεράνους Αμπελοκήπων-Μενεμένης.




Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις πέντε η ώρα στο γήπεδο της ομάδας.


Με τους παλαίμαχους του συλλόγου θα πάρουν μέρος οι Γιάννης Βένος, Νίκος Τολούδης, Κώστας Δράμπης, Θόδωρος Τζιόλας, Παύλος Μποικόγλου, Ανδρέας Αναγνώστου, Κώστας Χαραλαμπίδης, Γιώργος Ζήνδρος, Κώστας Κούης, Κλήμης Γούναρης, Γιάννης Μιχαλίτσιος, Άγγελος Σπυρίδων, Αλέξης Αλεξανδρίδης, Κώστας Τσίλιος Βασίλης Σκούτας και Γιάννης Τζιφόπουλος.


Ο Γιάννης Βένος που αγωνίστηκε στην ομάδα για 11 χρόνια, την περίοδο 1973-1984, αναφέρθηκε για την εκδήλωση μνήμης αυτή λέγοντας:


«Είναι ένα παιχνίδι το οποίο ζήτησαν να το κάνουν οι παλαίμαχοι των Αμπελοκήπων με την ομάδα μας. Θα διεξαχθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης προς στιγμήν του παλαιού παράγοντα της ομάδας μας, Γιώργου Κορυφίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή».


«Είναι μια ευκαιρία για μας να πατήσουμε στον ιερό χώρο του γηπέδου αυτού μετά από πολλά χρόνια, και βεβαίως να τιμήσουμε έναν άνθρωπο ο οποίος προσέφερε στον Αρη ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του για πολλά χρόνια».


«Οσοι πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας μπορούν και συμμετέχουν στα παιχνίδια που δίνουμε οι παλαίμαχοι του Αρη για φιλανθρωπικούς και κοινωνικούς σκοπούς, θα είναι παρόντες. Υπάρχουν βεβαίως και κάποιοι που για διάφορους λόγους δε μπορούν να πάρουν μέρος σε παιχνίδια, είτε λόγω ηλικίας, λόγω τραυματισμών ή απροπονησίας! Πάντως θα δώσουμε το "παρών" στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και θα παίξουμε ένα παιχνίδι που θα μας δώσει και χαρά, αλλά και την ευκαιρία να τιμήσουμε έναν άνθρωπο ο οποίος προσέφερε πολλά στο σύλλογό μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: