Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Τετραήμερη αποχή.

Σε τετραήμερη αποχή από τις προπονήσεις προχώρησαν από την Τετάρτη έως το Σάββατο οι καλαθοσφαιριστές της ομάδας διαμαρτυρόμενοι για το γεγονός ότι παραμένουν απλήρωτοι εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ οι υποσχέσεις της διοίκησης για λύση μένουν ανεκπλήρωτες.


Οι καλαθοσφαιριστές του συλλόγου ίσως να συνεχίσουν την απεργία τους ενώ το φιλικό με τον Κ.Α.Ο.Δ. την Παρασκευή στο Παλέ ακυρώθηκε.


Την περασμένη Τετάρτη απείχε από τις προπονήσεις και ο Δημήτρης Τσαλδάρης, μιας και η περίπτωσή του είναι κάπως διαφορετική από τον υπολοίπων εργαζομένων, καθώς είχε ζητήσει στην αρχή της σεζόν να του εκχωρηθούν τα τηλεοπτικά δικαιώματα ώστε να είναι καλυμμένος. Η διοίκηση συμφώνησε, οι υποσχέσεις όμως έμειναν στα χαρτιά.


Στην συνάντηση που είχαν ο πρόεδρος της Κ.Α.Ε. με τον Δημήτρη Τσαλδάρη στις 19 Μαρτίου για να συζητήσουν την πρόταση της Μπιέλα αποφασίστηκε να παραμείνει ο καλαθοσφαιριστής στην ομάδα με την προϋπόθεση να του παραχωρηθούν τα δικαιώματα, κάτι το οποίο δεν έγινε και έτσι ο παίκτης προχώρησε σε αποχή από την προπόνηση.


Ο Χρήστος Ταπούτος αναφέρθηκε στους λόγους που οδήγησαν τους καλαθοσφαιριστές να κάνουν πολυήμερη αποχή:


«Έχουμε μείνει στα λόγια και σε υποσχέσεις που δεν εκπληρώθηκαν. Θεωρούμε πως μας κοροϊδεύουν. Λάβαμε μια απόφαση γιατί απλά δεν πάει άλλο».


«Σε κάποιες περιπτώσεις αγγίζουν τους 9 με 10 μήνες. Κατανόηση αρχικά υπήρχε, τώρα δεν υπάρχει. Δεν εκπληρώθηκαν υποσχέσεις ούτε για πληρωμές ούτε για κάποιες εκχωρήσεις».


«Δεν μας είπαν τίποτα, δεν υπάρχει άνθρωπος να μιλήσουμε και να μας πει πέντε κουβέντες. Και στο παρελθόν επαναλαμβάνω δόθηκαν υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν».


«Ξέρω πως φέτος η ομάδα κτίστηκε σκόπιμα με ένα χαμηλό μπάτζετ ώστε να είναι λογικά τα έξοδα και τελικά δεν δίνονται ούτε αυτά. Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα, έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν κάποια πράγματα με επιστολή μας και δεν είδαμε να αλλάζει κάτι».