Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2008

Σημεία των καιρών .


Σε μια χώρα όπου το να είσαι οπαδός θεωρείτε κάτι κακό . Σε μια χώρα όπου το να μην παρακινήσε από το μικρό η μεγάλο ατομικό σου συμφέρον αλλά από την αγάπη σου για κάτι και στη συγκεκριμένη περίπτωση για την ομάδα σου , θεωρείτε ποινικά κολάσιμο . Σε μια χώρα όπου δεν αφήνεις τον εαυτό σου να γίνετε πιόνι στις θελήσεις του καθενός , τιμωρείσαι με ποινή φυλάκισης από μία εβδομάδα έως ένα χρόνο και βάλε γιατί δεν συμμορφώθηκες με τις άνωθεν εντολές . Στην ίδια χώρα ο πλουτισμός και η άνετη ζωή πρέπει να είναι ο μοναδικός προορισμός της ζωής σου και γι'αυτό πρέπει να μαθαίνεις από μικρή ηλικία να πατάς επί πτωμάτων για να το καταφέρεις .Στην ίδια χώρα που το να είσαι πολιτικός , δικαστικός , δικηγόρος , «κουμπάρος» , «καρτέλ» , μεγαλοεπιχειρηματίας , μοναχός με χρυσά ράσα και κάθε είδους άλλο λαμόγιο θεωρείσαι ότι ανήκεις στην ευυπόληπτη κοινωνία . Στην ίδια χώρα όπου το να ανήκεις σε ένα μηχανισμό(δουλειά) , με μοναδικό σκοπό να εξυπηρετείς σκοπιμότητες και συμφέροντα , επιβραβεύετε . Σε μια χώρα όπου αυτός που έχει την εξουσία και το χρήμα καθορίζει την εκάστοτε φορά τη είναι νόμιμο και τι παράνομο . Τι είναι καλό και τι κακό . Πιο είναι το σωστό και πιο το λάθος .Τι θα γίνει και τη όχι . Τότε το μόνο που σου μένει είναι να βγεις από αυτό το μονοπάτι και να χαράξεις το δικό σου δρόμο ..

2 σχόλια:

oldschool1914 είπε...

ειμαι οπαδος,Αλλα ενας μεγαλος φιλοσοφος ειπε.Ψαχνεις οπαδους...ψαξε μηδενικα.Το προβλημα τους δεν ειναι το οπαδιιλικι....αλλα το οτι ειναι ενα κομματι που μαχετε..σημερα για ομαδες αλλα αυριο ισως για κατι αλλο...κΑΙαυτο τους κανει να γινονται ....ΔΗΜΟΚΡΑΤΕς

Yellow Bullet είπε...

ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ . ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ . ΕΤΣΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ" , ΟΤΙ ΕΚΦΡΑΖΕΣΕ , ΟΤΙ ΠΕΡΝΕΙΣ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΡΟΣ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ .ΑΠΛΑ ΕΚΤΟΝΩΝΕΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ . ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ "ΜΑΧΕΣΕ" ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΣΕ.