Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2008

Λευτεριά στο τόπι !!

Όταν το ποδόσφαιρο διοικείται από επαγγελματίες , τεχνοκράτες , επιχειρηματίες , που ουδεμία σχέση έχουν με το ποδόσφαιρο . Άνθρωποι που τα κριτήρια του ενδιαφέροντος τους για το τόπι είναι διαφορετικά από τα δικά μας . Όταν το άθλημα βρίσκετε σε ομηρία από τις λογικές του κέρδους και της εμπορικότητας . Όταν μια χούφτα άνθρωποι κόβουν και ράβουν όπως τους συμφέρει σύμφωνα με τα εκάστοτε συμφέροντά τους .

Τότε το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό . Τα κοράκια πιάνουν τη σφυρίχτρα . Αγώνες αναβάλλονται για να δώσει συναυλία η Μαντόνα και να φωτογραφιθούν όλοι οι επώνυμοι που θα παρελάσουν από κει . Αθλητικές αναμετρήσεις διεξάγονται εννιά και τέταρτο κυριακάτικα για να εξυπηρετηθούν οι τηλεοπτικές ανάγκες . Αναγκάζοντας χιλιάδες ανθρώπων να γυρίσουν στα σπίτια τους μαύρα μεσάνυχτα ή και χαράματα αν αυτοί έχουν έρθει από την επαρχία . Λέγοντας τους έμμεσα , ότι μην έρχεστε στο γήπεδο , δείτε το από την τηλεόραση . Να πιάσουν και οι δείκτες της AGB καλά νούμερα . Αλλιώς προς το παρόν η τιμωρία σας θα είναι να πάτε την επόμενη μέρα στη δουλειά , αφού η Δευτέρα είναι εργάσιμη μέρα , με μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια σας από την αϋπνία και την ταλαιπωρία . Καινούργια συστήματα , πιο αποτελεσματικά , εμφανίζονται στις εισόδους των θυρών για την αντιμετώπιση των απεχθών τσαμπατζήδων , που μας χαλάνε τα νούμερα των εισπράξεων από τα εισιτήρια και το λογαριασμό από τις αστακό μακαρονάδες στα κυριλέ εστιατόρια που δειπνούν οι σοφοί του ποδοσφαίρου . Αλλαγές επί αλλαγών σε κάθε πτυχή του αθλήματος (προς το χειρότερο πάντα) , στην προσπάθεια τους να ελέγξουν ότι μέχρι τώρα «τύχαινε» να διαφεύγει από τις λογικές τους .

Επειδή όμως ο διάολος έχει πολλά ποδάρια και το καλό το παλικάρι ξέρει να παίρνει και άλλο μονοπάτι , θα μας βρούνε αντιμέτωπους σε ότι και αν επιχειρούν ..

1 σχόλιο:

oldschool1914 είπε...

ΦΙΛΕ ΟΧΙ .ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.ΑΥΤΟΙ ΧΑΡΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.ΕΤΣΙ 8ΕΛΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΤΣΙ ΤΗς ΖΩΕς ΜΑς.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩς ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑ8ΕΙς ,ΑΝΤΙΣΤΑ8Ω ,ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ....ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΡΟΝΙΑ...ΕΙΤΕ ΜΕ ΡΟΠΑΛΑ ΚΑΙ ΒΙΑ....ΚΑΤΑ ΑΛΛΟΥς, ΕΙΤΕ ΜΕ ΣΑς ΓΥΡΝΑΩ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.ΑΠΛΑ ΜΑς ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ.ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΤΗς ΩΡΑς ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΑΝΕ Π.Α.Ε. εσυ την λες ιδεα.αυτοι 8ησαυριζουν ,εγω σκαω.ΜΙΛΑΩ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ .
ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΞΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ.ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ.BY ATEOJOI.